FOTO by Instagram @komplenails / @_blue_nails_

Njega kože

15 royal blue manikura koje su zarobile naša srca!

Viktoria Mikulić 12. siječnja 2024.

Baš poput noćnog neba prepunog zvijezda...

Bez obzira koji oblik noktiju preferirali i koji dizajn vam se sviđao, jedno je sigurno – tamnoplava manikura je elegancija na kvadrat. Čak i s najjednostavnijim premazom poput suptilne francuske manikure, plava će zasjati na vašim noktima i biti najglamurozniji modni dodatak.

Neovisno o tome volite li ovalne ili kockaste nokte, lak preko cijelog nokta, tek pokoju kap omiljene boje, ili ste  možda raspoloženi za glitter verzije ili cirkone koje su idealne za festive sezonu pred nama – štogod od navedenog vam je najdraže, plavi nokti su must-have u posljednjem mjesecu u godini.

Gdje drugdje nego na Instagramu, pronašli smo čak 15 šarmantnih manikura koje su zarobile naša srca, a sigurni smo da će jedna od ovih ideja postati i vaš favorit.

Ne znamo lakirate li sami nokte ili imate svoj omiljeni kozmetički salon gdje osim noktiju, dobijete i prigodno čavrljanje o svemu što se zbilo u proteklim tjednima tako da vam vrijeme brže prođe, sigurni smo da bi svatko znao preslikati ove ideje na svoje nokte i dobiti gotovo jedan finalni rezultat.

Samo je važno pronaći dobar trajni lak koji će duže potrajati, ili gel nekih od već dobro znanih brendova poput OPI, Cuccio i Essie, koji vas neće iznevjeriti, ili lakovi pristupačnih cijena koji će odraditi vrhunski zadatak, kao što su oni s potpisom essencea.

Također, tamnoplavi lak u verziji Diora nešto je što bi svaka fashionistica barem jednom trebala posjedovati.

Za sve koji smatraju da su nokti odlična investicija jer čim ih ugledate, osjećate se bolje i isti vam daju samopouzdanje u nekim važnim trenucima, npr. kada trebate zaključiti važan sastanak ili vas treba ohrabriti na prvom spoju s dečkom, škicnite ove božanstvene primjerke:

Ako želite postići glam izgled, kombinirajte ih sa zlatnom ii srebrnom bojom, točnije apliciranim listićima u gold ili silver nijansi. Nama su najdraži oni nokti koji podsjećaju na nebo prepuno zvijezda, a vama?