FOTO by reverto.hr

Moda

15 Replay torbica do -40% popusta razlog su da trebamo barem još jednu ove godine!

Viktoria Šafranić 12. studenoga 2020.

Uz ovakav modni poticaj, štednju ćemo ipak još malo morati prolongirati...

Ako se oko nečega ne moramo dvoumiti, to je onda definitivno činjenica da su torbice najdraži modni dodatak svake suvremene žene.

Tako malene, a toliko moćne, torbice su postale najpoželjniji accessories bez kojeg nam je nezamislivo izlaziti.

Netko ih kupuje prvenstveno zbog izgleda jer ne može odoljeti njihovom trendi dizajnu. Drugi ih pak biraju na temelju cijene, koja najčešće igra glavnu ulogu prilikom odluke o kupnji. Trećoj skupini je ipak najvažnije da je torba koju posjeduju vrhunske kvalitete te da će ista potrajati i nardnih sezona. A ako ste među onima koji teže svim ovim karakteristikama, jer smatrate da je svaka bitna na svoj način, onda nastavite čitati dalje…

Modni mogul Replay spoj je urbanog i elegantnog stila, street style komada i profinjenih kombinacija. Njihovi upečatljiv dizajn, materijali, printevi i boje pričaju priču na svakom koraku te zaista nemaju konkurencije.

Ono što nas je posebno obradovalo su trenutna sniženja, među kojima nam je osobito zapeo za oko accessories. Mini i midi city torbice trenutno su snižene do -40% popusta, a iste dolaze s detaljima poput zakovica, resica, animal printa i slično.

Inspirirajte se našom galerijom gdje donosimo 15 gradskih ljepotica zajedno sa sniženim cijenama, koje možete nositi uz dnevni i večernji look, a koje će plijeniti pozornost kamo god se uputili: