FOTO by Stradivarius

Moda

15 povoljnih torbica i ruksaka iz Stradivariusa kojima ćemo se nagraditi ovih blagdana

Krešimir Šustić 11. prosinca 2020.

Povoljni modeli su stvoreni za naše dnevne i večernje lookove

Prilikom svakog našeg izlaska iz kuće trudimo se izgledati što bolje, neovisno o tome idemo li popiti kavu u grad s frendicama, na posao odraditi sastanak ili u noćni provod.

Na svakodnevno smišljanje modnih kombinacija gledamo kao na igru s trendi stvarčicama koje spajamo kako bismo postigli originalan i jedinstveni look.

Nakon što odaberemo bazične komade koji su stup cjelokupnog outfita, bacamo se na prebiranje modnih dodataka za koje znamo da upotpunjuju svaki stajling i daju naš osobni štih.

Najbolji način za pokazivanje naše osobnosti možemo iskazati odabirom accessoriesa u obliku torbica i popularnih ruksaka, bez kojih nijedno izdanje nije potpuno i isto.

Svaka prava zaljubljenica u modu u svojoj privatnoj kolekciji posjeduje mali milijun ovih neodoljivih detaljčića koji naš život čine zabavnijima, a svaki novi primjerak je dobrodošao.

Budući da od viška glava ne boli, pogotovo kada su dodaci u pitanju, bacili smo se u potragu za aktualnim modelima koje možemo pronaći u ponudama omiljenih high street brendova.

Stradivarius kolekcija nas je posebno oduševila jer ima sve ono što nam je potrebno da izgledamo dobro, od malenih gradskih torbica pa sve do ruksaka za casual šetnje i aktivnosti.

Dolaze u bojama zemljanih tonova i klasičnoj crnoj, krase ih remeni, cvjetići, zakovice i životinjski uzorci, a savršene su za sve dnevne i večernje lookove koji neće ostati neprimijećeni.

U nastavku slijedi galerija s fotografijama u kojoj možete pronaći 15 odabranih favorita stvorenih da svaka naša modna kombinacija bude zapečaćena.