FOTO by H&M / Instagram @hm

Moda

15 povoljnih H&M torbica kojima ćemo upotpuniti zimske stajlinge

Krešimir Šustić 19. studenoga 2020.

High street modeli u neodoljivim oblicima i bojama

Stvarčica bez koje gotovo nikada ne izlazimo iz naših domova dolazi u ljupkom obliku najrasprostranjenijeg modnog dodatka za kojeg znamo da zaokružuje svaki naš look.

Naravno riječ je o torbici, accessoriesu kojeg možemo pronaći u različitim izdanjima, bojama i veličinama, ovisno o prigodi za koju je ovaj poklon s neba dan svim zaljubljenicama u modu.

25 CCC torbica od 49 do 99 kuna razgrabit će se u trenu!

Dizajnerski modeli dolaze po visokim cijenama i san su svake fashionistice, no zahvaljujući brojnim high street brendovima, ponuda povoljnijih nikada nije bila dostupnija.

Jesensko/zimska sezona nam je donijela ljupke primjerke u tipičnoj jesenskoj paleti boji, ali i u klasičnoj crnoj, pastelnim nijansama i neutralnim poput sive i bež.

Švrljajući web shopovima, naišli smo na zanimljiv asortiman u popularnom H&M-u, te se zaljubili na prvi pogled u pregršt upečatljivih komada stvorenih za dnevna i večernja izdanja.

Napravljene su od kože i mekog fluffy materijala, dolaze u raznim bojama i veličinama, no posebno nas se dojmila ljepotica u obliku znaka ljubavi, srca.

Tako ćemo za party stajlinge odabrati clutch ljepotice u zelenoj ili crnoj boji, dok ćemo za one casual prigode prednost dati klasičnim modelima s remenom ili lancem za nošenje.

U nastavku donosimo galeriju fotografija s odabranih 15 favorita za koje vjerujemo da će vam se uvući pod kožu i postati omiljeni modni dodatak.