FOTO by Amazon

Moda

15 Onesie-a koje bi ovih snježnih dana nosili u izolaciji

Krešimir Šustić 26. ožujka 2020.

Valjanje po kući u ovim komadima totalno je cool!

Veliki dio svijeta zatečen je virusom COVID-19 koji nas je masovno zatvorio u kuće. Svatko je našao neki svoj način kako ubijati vrijeme i dosadu u izolaciji. Pošto ne trebamo brinuti oko outfita koji furamo po kući najbolje je biti u nečemu udobnom.

Osim trenirki i pidžama idealan izbor je poznati Onesie. Ovaj must-have proizvod oduševio nas je početkom 2000-ih i od tada samo izlaze novi modeli. Kako bi se osjećali veselije i komforno, pronašli smo neke koji su nas oduševili i probudili dijete u nama.

Amazonova ponuda ostavila nas je bez teksta i vjerujemo da svatko može pronaći svog favorita. Napravljeni od plišanog i mekog materijala ovi su komadi prava stvar kada je u pitanju valjanje po kući.

Dizajnirani su tako da nas štite i od najveće hladnoće, a uz to da osjećaj kreveta nosimo sa sobom cijeli dan. Dolaze u različitim bojama s različitim motivima i vjerujemo da su jedna od stvari koja će vas držati pozitivnima.

Možete slobodno izabrati želite li biti jednorog, neka od preslatkih životinja ili neki od poznatih crtanih likova kao što su: Mickey Mouse, Pikachu, Stitch i drugi. Cjelokupan asortiman možete provjeriti na LINKU, a naš prijedlog je da se odmorite i nađete način kako da se zabavite.