Moda

15 okruglih ručnika za plažu na kojima ćemo hvatati preplanuli ten

Krešimir Šustić 02. srpnja 2020.

Aktualni i ove godine, a izgledaju bombastično!

Počela je sezona dugoočekivanih godišnjih odmora, pa su se tako neki od nas već uputili na ljetovanje uz obalu mora, kako bi opustili moždane vijuge i odmorili se od svakodnevnih obaveza.

Visoke ljetne temperature vuku nas u egzotične krajeve na najljepše tropske plaže sa slamnatim krovovima i palmama čiji listovi vijore na laganom povjetarcu.

Adidas Adilette u šarenom i egzotičnom izdanju za stylish odlazak na plažu

Miris kokosa i voćnih koktela širi se našim mislima, te jedva čekamo da legnemo na sunce i počnemo loviti preplanuli ten, kako bi se skroz upustili u morski đir i prepustili se čarima najveselijeg godišnjeg doba.

Osim što smo se opskrbili novim odjevnim predmetima kojima ćemo osvajati gradove i rive, vrijeme je da se pozabavimo dodacima koji su nam potrebni kako bi mogli bezbrižno uživati.

Osim sunčanih naočala i šešira, od velike važnosti su nam i ručnici za plažu, na kojima doživimo pravu morsku fjaku i zaboravimo na cijeli svijet.

Ove godine, ponovno su aktualna okrugla izdanja ovih neizostavnih accessoriesa, stoga smo se bacili u potragu za primjercima koji će krasiti najljepše pješčane i kamene podloge u 2020.-oj.

High street brendovi očarali su nas ponudom šarenih boja i raznim motivima, te upravo zbog njih još više čekamo dan kada ćemo ležati uz šum valova i ne misliti o ničem.

U nastavku vam donosimo galeriju s naših 15 favorita koji će zasjeniti čak i najbolje kupaće kostime.