FOTO by Instagram @louiseflowerbloom / @moldhead / @jaykushtattoos

Zabava

15 odličnih ideja za matching tetovaže s boljom polovicom

Krešimir Šustić 20. prosinca 2020.

Od srca, ključića, životinja, pa sve do popularnih citata

Zaljubljenost je čarobno iskustvo koje u nama budi one najbolje emocije, a kako bi vatra ostala živa, parovi isprobavaju jedinstvene načine kako pokazati svoju ljubav i naklonost jedno prema drugome.

Ako želite dodati malo kreativnosti kada je riječ o izražavanju ljubavi prema vašem partneru , to možete učiniti tetoviranjem odgovarajućih tetovaža.

Iako neki misle kako to nije dobra ideja jer je moguć raskid veze, drugi s radošću jure tattoo majstorima kako bi dogovorili originalni pečat i pokazali cijelom svijetu da su našli svoju drugu polovicu.

Ove tetovaže pomažu vam da postignete jedinstveni izgled i ojačate vezu s boljom polovicom, ali i da obilježite vrijeme provedeno skupa s nečim uistinu posebnim.

Od klasičnih motiva do onih sa životinjama, srcima, citatima i slatkim ilustracijama, postoje različite vrste odgovarajućih kojima ne možemo odoljeti.

Švrljajući internetom, naišli smo na mnoštvo zanimljivih primjeraka koji nas nisu ostavili ravnodušnima i istog smo ih trena poželjeli istetovirati.

Sada vam samo preostaje dogovoriti onaj poseban znak koji znači vama i vašem životnom odabraniku te se zaputiti u provjereni tattoo studio koji će odraditi kvalitetan i dobar posao.

U nastavku donosimo odlične ideje među kojima vjerujemo da ćete pronaći nešto za sebe i vašu bolju polovicu te na jedinstven i originalan način proslaviti najljepši osjećaj na svijetu, ljubav.