Moda

15 Mohito proljetnih haljina trenutno na 25% popusta!

Viktoria Šafranić 19. travnja 2021.

Cvjetne, točkaste, prugaste - divne Mohto haljine na sniženju!

Svi maštamo o trenutku prestanka kiše i o buđenju obasjanom zrakama sunca. Proljeće je toliko lijepo godišnje doba prepuno božanstvenih boja, no nažalost ne uspijeva nam dočarati svu svoju raskoš.

Vremensku prognozu ne možemo promijeniti, no možemo naš pogled na svijet. Iako nam se tijekom tmurnih jutra ne oblače vibrantne boje, upravo bismo to trebali učiniti i zablistati u razigranim nijansama u inat kiši.

Kada pomislimo na upečatljive tonove, ne trebamo previše mozgati jer svi putevi vode na omiljenu modnu destinaciju – Mohito. Proljetna kolekcija već odavno krasi njihove izloge, a trenutno je dio asortimana i na sniženju.

Ima li posebnijeg odjevnog komada od haljina? Svaka modno osviještena žena bi se složila da n postoji ništa šarmantnije od tog divnog komada tkanine…Upravo su one na 25% popusta, a može ih se pronaći u mnoštvo zavodljivih boja i s efektnim uzorcima koji će plijeniti pažnju na gradskim ulicama.

Iako cjelokupna linija sadrži preko tridesetak modela, mi smo izdvojili 15 primjeraka u različitim izdanjima. Bez obzira preferirate li mini, midi ili maxi haljine, s popratnim detaljima ili klasičnije, unutar naše top liste nalazi se za svakoga ponešto.

Neke možete nositi već sada u kombinaciji sa slingbaksicama i najlonkama, dok druge svojim dizajnom nalikuju ljetu i rezervirane su za sunčano vrijeme uz natikače ili sandale.

Nama su one u pinkish boji nekako najposebnije jer svojim izgledom donose radost i pozitivu, a favorit nam je i plisirana žuta haljina koja će razvedriti i najoblačnije dane.

U nastavku donosimo galeriju haljina s cijenama koje su trenutno na 25% popusta: