FOTO by Sinsay

Moda

15 kupaćih kostima iz Sinsaya za manje od 100 kuna!

Viktoria Mikulić 16. svibnja 2022.

Ako se još niste opremili za ljeto, sada ćete to zasigurno učiniti!

Iako se kupaći kostim smatra odjećom za plažu i nije namijenjen za mnoštvo drugih aktivnosti, žene ipak posebnu pozornost pridaju istome i spremne su izdvojiti više novaca ne bi li zablistale u nekom efektnom komadu i tako se istaknule iz mase.

Godišnji odmor možda ne traje dugo, ali za sve koji su se čitavu godinu spremali i trenirali, ne bi li ta dva tjedna na moru uživali bez premca i pokazali svoju zavidnu liniju, odabir najprikladnijeg kupaćeg kostima jedan je od primarnih zadataka.

Ako još niste ugrabili svog favorita za ljeto, mi smo vam odlučili skratiti muke i olakšati pretragu. Sinsay nas uvijek iznenadi svojim pristupačnim cijenama i trendi novitetima pa smo tako i ovog puta uspjeli izdvojiti 15 kupaćih kostima za manje od 100 kuna.

Bez obzira jeste li ljubiteljica dvodijelnih ili jednodijelnih badića, birate klasiku u bijeloj boji, obožavate pastelne nijanse ili ste više naklonjeni vibrantnim tonovima, ovaj brend krije za svakoga ponešto.

Kupaći kostim ne samo da je modni dodatak, već je često i dio naše dnevne odjevne kombinacije, u spoju s vrućim traper hlačicama i slamnatim šeširom. Također, za odlazak na kavu na rivi, dovoljno je preko njega odjenuti pareo u spoju s japankama.

U nastavku pogledajte galeriju s veselim badićima koji će obilježiti ovu ljetnu sezonu i koji će zasigurno vrlo brzo nestati s polica trgovina:

Sve kupaće kostime možete pronaći na LINKU!