FOTO by Tommy Hilfiger

Moda

15 Hilfiger stylish tenisica u kojima ćemo dočekati jesen!

Mia Vodopija 24. kolovoza 2021.

Jesensko vrijeme i dobre tenisice jednostavno idu zajedno

Iako ljeto još kalendarski traje, polako ali sigurno nam se prišuljalo prijelazno razdoblje koje je uvertira u jesen.

Tijekom jesenskih hladnijih, ali i toplijih dana u osnovi nosimo dvije vrste obuće: čizme (gležnjače ili do koljena) i tenisice. Za vas koje stalno nosite tenisice, bilo da je vani vruće ili hladno, uvjereni smo da vam je njihova kupovina u ovo doba godine postala norma.

Na tržištu ima toliko cool stilova i boja od naših omiljenih brendova, kako se odlučiti baš za jedne?

Fashionistice su ih prigrlile na ulici, blogerice ih obožavaju u svim godišnjim dobima, a čak i poslovan look može izgledati izvrsno uz sofisticirani model tenisica.

Svijetle boje su još uvijek dominantan trend, iako se mnogi za jesenske dane odlučuju na nešto tamnije varijante. Dizajnirane za tijelo u pokretu, predstavljaju besprijekorno umijeće povezivanja uličnog stila sa sportskom odjećom i obućom.

Modeli od kože i platna svidjet će se ljubiteljima vintage stila, dok su niski modeli od kože čista klasika u plavoj ili sivoj varijanti.

Chunky tenisice postale su novi favorit, a bijelu boju zamijenila je bogata paleta unutar koje su svoje mjesto pronašle neutralne i pastelne boje. Prvi jesenski modeli tenisica istovremeno su nastavak i vrhunac toga trenda, kao i početak nove ere u svijetu tenisica.

Mi smo se bacili u potragu za tenisicama koje će najbolje izgledati uz veste, traperice, šalove i jakne. Oko nam je zapelo za Hilfiger ponudu tenisica.

U galeriji možete checkirati naših 15 Hilfiger izbora:

U ovim tenisicama vam neće biti hladno, a izgledat ćete stylish. Zgrabite svoj par prekrasnih Hilfigerica još danas!