Promo

15 godišnjica kultne maskare Lancôme Hypnôse!

PR 30. lipnja 2019.

Ovom najdražem ženskom savezniku vrijeme ne može ništa...

Lancôme je 2004. godine uveo novu vrstu maskare s uspješnom formulom i moćnom četkicom. Zajedno osnažuju žene pružajući im neodoljiv pogled koji hipnotizira. Kad je lansirana maskara Hypnôse, rođena je ikona koja nadilazi vrijeme.

Od tada je Hypnôse postala nezaobilazna maskara. Ova višestruko nagrađivana maskara koju ste otkrili u torbici ili kupaonici svoje prijateljice u 15 je godina postala najbolji ženski saveznik i nosi prosječnu ocjenu 4,8/5 (lancome.com). I dalje je tako dobra da je jednostavno nije potrebno mijenjati.

Ista formula, ista četkica pune snage: u 2019. nezaboravni original slavi svoj 15. rođendan jedinstvenom kolekcionarskom serijom i umjetničkim dizajnom.

Kako bismo odali počast bezvremenskoj ikoni u svijetu ljepote, njezinu godišnjicu slavimo novom, sveobuhvatnom kampanjom koja potiče žene da slave izvornu moć svojih očiju.

Ambasadorice Lancômea, kao i influencerice, predstavljaju najupečatljiviju maskaru revolucionarnog manifesta koja ženama diljem svijeta u ruke polaže samopouzdanje, karizmu, individualnost i učinak originalnog izgleda očiju.

Osim veličanstvene godišnjice, brand predstavlja i nove palete sjenila za oči te zanosne tuševe za oči:

HYPNOSE PALETTE

Novoosmišljene za 2019. – 10 novih harmonija u pet nijansi sadrži nježnu i kremastu formulu. Sada još glađa i otporna na razmazivanje, sa završnim premazom koji traje čak do 12 sati, paleta elegantnog dizajna ukrašena je prepoznatljivom ružom Lancômea.

Novi raspored nijansi nanizanih poput klavirskih tipki omogućuje vam da još lakše otkrijete, prilagodite i stvorite svoj vlastiti originalni izgled.

 

ARTLINER

12 novih nijansi (od kojih su 3 limitirane nijanse) pridružuje se postojećem rasponu matiranih, metalik i vinilskih završnih premaza za svaki izgled očiju.