FOTO by Mohito

Moda

15 cvjetnih haljina iz Mohita već od 179,90 kuna!

Daria Lovrić 13. rujna 2022.

Cvjetna rapsodija koja nas uvodi u jesenski mood i od koje zastaje dah...

Iako još uvijek kalendarski nismo zagazili u jesen, rujansko raspoloženje mami nas u potragu za neodoljivim jesenskim komadima kojima ćemo oplemeniti našu garderobu. Naime, jesen je najraskošnije godišnje doba i stvara nam prostor za igranje različitim odjevnim komadima, stilovima, uzorcima i bojama.

 Haljina s cvjetnim printom
Haljina s cvjetnim printom – 279,90 kn

Jesenski period u svoj svojoj raskoši naglašava kreativnost, stoga je odabir stylish haljine s cvjetnim printom idealan izbor!

U Mohito stigle jesenske haljine kojima nemamo zamjerki!

Dok lagano ispijamo kavicu i surfamo po internetu bacili smo se u potragu za najljepšim jesenskim haljinama iz kojih ove sezone nećemo izlaziti.

Unutar nove Mohito kolekcije pronašli smo 15 modela koji će se savršeno stopiti s gradskim ulicama upotpunjenim čarobnim jesenskim ruhom.

Haljina s cvjetnim printom 1
Haljina s cvjetnim printom – 259,90 kn

Tko kaže da je cvjetni print isključivo za ljetni i proljetni period? Floralni detalji u zemljanim i upečatljivim tonovima podići će svaki outfit i savršeno se uklopiti u jesensku idilu, posebice kada je riječ o omiljenim odjevnim komadima – haljinama.

Haljina s cvjetnim printom 2
Haljina s cvjetnim printom – 279,90 kn

Unutar Mohito kolekcije možete pronaći prekrasne modele haljina mini ili midi dužine koje će se uklopiti u sve dnevne, ali i večernje aktivnosti. Odličan su izbor za svakodnevne aktivnosti, večernje izlaske, ali i odlazak na posao.

Haljina s cvjetnim printom 3
Haljina s cvjetnim printom – 259,90 kn

Možete ih iskombinirati uz popularne kaubojke i gležnjače, ali će odlično izgledati i uz omiljene bijele tenisice u casual varijanti.

Svoju krasoticu pronađite unutar naše galerije, a možete ju naručiti putem Mohito web trgovine ili pronaći na prodajnim mjestima.