FOTO by Instagram @sukza__art / @beautiful_traumatattoo / @shunx2_tattoo

Zabava

15 cool tetovaža za najveće obožavatelje zime

Krešimir Šustić 12. siječnja 2021.

Snjegović, saonice, pahulje i drugi atraktivni motivi koje ćemo nositi svih 365 dana u godini

Blagdansko razdoblje i šarenilo nisu jedini razlozi zbog kojeg ljudi vole hladnu i oštru zimu, iako smo sigurni da je to velik dio nje koji privlači većinu.

Svakako, zima nije tako živahna kao proljeće i ljeto ili tako svježa poput jeseni, ali ima svoje mjesto u našim srcima i ne bi je mijenjali ni za što na svijetu.

Prekrasan snijeg, raskošne pahulje, topla hrana, kuhana pića, zabavna moda i živopisne boje biljaka tijekom zime stvaraju poseban osjećaj sreće u svima nama.

Dok neki među nama nisu ljubitelji hladnog dijela godine, obožavatelji zime svoje omiljeno doba ovjekovječuju ukrasom koje dolazi u obliku raznih tetovaža.

Švrljajući Instagramom, naletjeli smo na pregršt zanimljivih umjetničkih djela koja omogućuju da tijekom cijele godine nosimo podsjetnik na bajkovite zimske prizore.

Motivi raskošnih pahulja, jelena, sobova, Djeda Božićnjaka, snjegovića, lampica i ostalih stvari koje nas vežu za niske temperature izgledaju uistinu atraktivno i upečatljivo.

Šarene kape, mekane rukavice i šalovi u kojima se osjećamo udobno nisu samo odličan modni dodatak nego i super ideja za tetovažu.

U nastavku donosimo primjerke koji su nas najviše očarali u nadi da ćete i vi sami odlučiti svoje omiljeno godišnje doba nositi doživotno na tijelu kao podsjetnik na zimu.