FOTO by Instagram @thehangedit

Ljepota

15 božićnih dizajna noktiju koje ćete zapravo željeti nositi!

Viktoria Mikulić 21. prosinca 2022.

Blagdanska manikura nikada nije izgledala čarobnije...

Prva asocijacija na božićne nokte za mnoge je pretjerano blještavilo pomiješano s crvenom i zelenom bojom. No to nisu jedine varijante za blagdansku manikuru.

Zapravo postoji mnogo suptilnih opcija na raspolaganju uz koje će vaši nokti u sat vremena poprimiti blagdanski duh.

Bez obzira lakirate li nokte kod kuće ili to prepuštate nail artistima koji će savršeno znati posložiti blagdanske detalje, dopustite da vas inspiriramo s 15 manikura koje će sjajiti u prosincu, ali i odagnati depresiju koja nas očekuje u siječnju.

Znamo da svi volite nude nokte i klasičan french jer je to najsigurnija opcija s kojom ne možete pogriješiti, ali za kraj godine se vrijedi počastiti nečim novim, originalnim.

Od minimalističkih noktiju s tek pokojim božićnim detaljem do crvene manikure s daškom srebrnog glittera, frencha koji podsjeća na božićnu lizalicu ili tamno plave s dodatkom snježnih pahulja, nadamo se da će vam jedna od ovih ideja prirasti srcu:

Vaši nokti ovih će blagdana biti u centru pozornosti, a istodobno ćete sve oko vas razvedriti ovim divnim dizajnima.

Nas su najviše osvojili nokti s motivima božićnih kolačića i primjerci sa zvjezdicama. Ako su i vas jednako osvojili ovi Instagram profili, ne propustite ih pokazati svojoj nail artistici ili sami pokušati rekreirati ova sićušna remek djela.