FOTO by Instagram @amyle.nails / @raelondonnails / @julieknailsnyc

Ljepota

15 bezvremenskih crno-bijelih manikura koje izgledaju fantastično

Krešimir Šustić 14. siječnja 2021.

Točkice, cvjetići, zvjezdice, klasične crte i još mnoštvo šarmantnih ideja

U beauty svijetu, baš kao i u modnom, postoje neki klasici kojima obogaćujemo naš cjelokupni izgled, neovisno o tome u kojoj se sezoni nalazimo.

Bezvremenski make-up proizvodi čine naš život ljepšim i zabavnijim, stoga nas ne čudi da se svjetske trendseterice svako malo odlučuju za promjene koje predstavljaju na društvenim mrežama.

Posebno su nam zanimljive manikure koje su aktualne u svakom godišnjem dobu, neovisno o tome odlučimo li se za kričave, tamne ili pastelne nijanse.

U moru šarenih, mi smo odabrali onu jednu koja je nepogrešiv izbor mnogih i idealna za nošenje tijekom cijele godine, a pristaje odlično u casual izdanjima, kao i u onim svečanim i posovnim.

Crno-bijela je vjerojatno jedina kombinacija boja koja je u isto vrijeme moderna koliko i retro te su upravo zbog toga crno-bijeli nokti jedan od onih trendova kojima se uvijek rado vraćamo.

No sve ovisi naravno o motivima za koje se odlučimo jer oni su taj dio koji izgled naših noktiju čine elegantnim, razigranim ili sofisticiranim.

Dizajn s retro točkicama, šarmantnim zvjezdicama i cvijećem, klasičnim crtama i još mnogo drugih motiva izgleda totalno primamljivo i poželjno.

U nastavku možete pronaći odlične ideje u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled i poželjeti ih istog trena isprobati.