Moda

15 bež torbica iz Mohita – jer svakome treba barem jedan nude klasik!

Viktoria Mikulić 12. kolovoza 2021.

Jednostavnost s kojom ne možete pogriješiti...

Torbe su oduvijek najpoželjniji modni dodatak bez kojeg malo koja pripadnica nježnijeg spola izlazi. Nosimo ih uz dnevni, večernji, poslovni ili ležerni look i ovisno o situaciji, samo mijenjamo njihov oblik, boju ili dizajn.

Za ljetne dane najčešće biramo modele koji nas neće opterećivati, ali i one koji će biti prepuni boja ili detalja kao glavni dodatak outfitu. Ovog puta, mi smo umjesto vibrantnih i pastelnih nijansi ipak odlučili pronaći torbice u nude tonovima koje ćete osim ljeti, s lakoćom nositi uz jesenske lookove.

Bez obzira preferirate li ležerniju odjeću, uvijek ste dotjerani i vaš stil odijevanja bi se mogao opisati kao profinjen ili obožavate sportske komade koji vas najviše opuštaju – ovih 10 bež torbica stvoreno je za svakoga.

Torbica s pomponom nam je posebno draga, a tu su i dva ruksaka u koje vam stane sve što je potrebno, a koji će plijeniti pozornost bilo da ih nosite u ruci, na jednom ili oba ramena. U ponudi je još mnoštvo crossbody primjeraka za svakodnevno nošenje, oversized torbi kao i nekoliko elegantnih torbica za večernje izlaske.

Uz tenisice, espadrille, natikače ili štikle, možete ih kombinirati uz štogod poželite. Zavirite u našu galeriju i saznajte cijene ovih ljupkih modela: