FOTO by Bershka

Moda

15 Bershka baguette torbica s lancem za dnevna i večernja izdanja

Krešimir Šustić 17. prosinca 2020.

Zanosan model koji se ponovno vratio u svijet modnih dodataka

Modni svijet je prepun zanimljivih i novih trendova koji nam dolaze iz sezone u sezonu, no tu su i oni dobri stari koji se nakon nekoliko desetljeća ponovno vraćaju na gradske ulice.

Tako smo proteklih godina svjedočili povratku brojnih stvarčica koje su žarile i palile modnom scenom u 90-im godinama prošlog stoljeća.

U moru popularnih sandala s blok petom, mini suknji i ostalih komada, posebno su nam zapeli za oko baguette modeli torbica koji su svoj vrhunac doživjeli kada ih je Carrie Bradshaw ponosno nosila New Yorkom.

Iako smo mislili da su tada na tronu i da veću popularnost od toga ne mogu steći, brojni high street brendovi su ih ponovno uvrstili u svoje kolekcije i servirali ih na pladnju vjernim kupcima.

S obzirom na to da su modni dodaci neizostavni dio svakodnevnih outfita, bacili smo se u potragu za primjercima koji oduzimaju dah i odabrali favorite na Bershka web shopu.

Prepoznatljiva silueta, kožni materijal u šarenim bojama i ručka koja nam omogućuje da ih nosimo preko ramena upotpunjeni su trendi lancima koji im daju još posebniji izgled.

Jednako ih dobro možemo kombinirati u casual izdanjima uz traperice, gležnjače i džempere, kao i u poslovnim i večernjim stajlinzima uz suknje, haljine, kapute i čizme na visoku petu.

U nastavku donosimo galeriju fotografija koja krije odabrane ljepotice po povoljnim cijenama, stvorene da naše lookove učine upečatljivima.