12 znakova da si konačno u sretnoj vezi

Antonija Andabak 15. veljače 2018.

Nakon silnih razočarenja, konačno si pronašla nekog tko zaista vrijedi.

Donosimo ti znakove po kojima ćeš razaznati je li to uistinu prava veza i jesi li pronašla svoju ljubav života.

1. Više nisi u strahu da će ti učiniti nešto nažao i povrijediti te

U lošim vezama ste zasigurno jednom nogom bili van nje jer ste duboko u sebi znali da on nije „taj“. Jednom kada upoznate i imate osobu pokraj sebe koja je dobra za vas, moći ćete dati ruku u vatru da vas neće povrijediti.

2. Sto posto si sigurna da je zainteresiran za tebe

Više se ne osjećate kao detektiv pokušavajući s prijateljicama dešifrirati njegove postupke, riječi i motive zašto je u vezi s vama. U pravoj vezi, njegove riječi su konstantno potkrijepljene djelima, stoga i nema potrebe demonstrirati detektivske vještine.

3. Ne nadaš se da će se jednog dana promijeniti

„Možda će jednog dana manje piti“, „možda će jednog dana biti odgovorniji“, „možda će se jednog dana početi ponašati u skladu sa svojim godinama“, to su stvari koje vam prolaze kroz glavu kada ste u vezi s kojom niste zadovoljni. U pravoj vezi nema potrebe za bilo kakvom vrstom odgoja, zna se čiji je to posao.

4. Veza s njim više nije borba

Loše veze su kao borba u kojoj konstantno pokušavate pobijediti i zasigurno ste se česte osjećali poput borca u ringu govoreći samoj sebi: „okej, vrijeme je da zasučem rukave i borim se nešto što zovem vezom“. S pravim muškarcem, nema potrebe zasukati rukave osim ako primjerice, zajedno pravite kolač. Sretna Veza.

5. Ne žališ se svojim prijateljima u vezi njega

Sjećate se onih situacija kada ste s prijateljicama analizirale njegove poruke, pokušavajući doći do zaključka što je on time želio reći, zatim ste još toliko vremena trošili na razmišljanje što mu odgovoriti. Takve situacije su danas smiješne uz osobu o kojoj imate riječi hvale, a bjesomučna analiziranja su davna prošlost.

6. Emocionalno je u koraku s tobom

Davanje mrvica pozornosti pod izgovorom „bio sam ranije povrijeđen“ ili „treba mi više vremena da se otvorim“, ne rezultira perspektivnom vezom, sami ste se izgleda uvjerili u to. S pravim partnerom dobivate mnogo više, dobivate ono što ste zaslužili. Zato sada uživate njegovu pozornost, dobrotu i ranjivost a da se ne morate kao ranije, boriti za to ( vidi broj četiri ).

7. Potpuno si iskrena bez straha od njegovog osuđivanja

Čak se i ne pitate da li će vas u trenutku vaše iskrenosti osuđivati jer jednostavno znate da neće. To je ujedno jedna od najljepših ljudskih osobina, prihvatiti drugu osobu bez osuđivanja. Ako imate upravo takvog partnera koji vas ne osuđuje, te imate njegovu podršku u svemu – osvojile ste drage dame, jackpot.

8. Otvoreno pričate o budućnosti

Pretpostavljamo da ste u lošoj vezi morali oprezno pričati kada biste započinjali rečenicu koja u sebi sadrži futur prvi određenog glagola. Kada imate osobu s kojom gledate u istom smjeru, razgovor o budućnosti je sastavni dio komunikacije, a ne povod za svađu.

9. Tvoji prijatelji ga obožavaju

Oni ne misle samo da ste sladak par ili „ ako si ti sretna s njim, i mi smo“( uz onaj zabrinuti izraz lica ) , oni ga naprosto obožavaju. Često ga pozivaju na rođendane i druge zabave jer zajedno s tobom činite i dalje sretan i harmoničan krug prijatelja. Sretna Veza.

10. Svaka svađa ne znači kraj veze

U prošlosti, svaka svađa je bila kraj, smak svijeta, nema povratka i tako u krug. Povremene svađe ili prepirke su sastavni dio veze i pomaže vam razumjeti reakciju partera u određenoj situaciji. Svađe osim toga, mogu i zbližiti partnere. Vi sada znate da nije bolno posvađati se kao zrele osobe, a ne kao ranije, dvije osobe koje se bore za pobjedu. Velika razlika.

11. Nisi zabrinuta ako se ne javlja

Kada osobi ne vjerujete, u vašoj glavi je štošta povod da pomislite kako ima drugu, da je izgubio interes i slični opterećujući scenariji. U sretnoj vezi, takvim mislima nema mjesta u vašoj glavi. Više ne postoje, nije li to predivan osjećaj?

12. Ne možeš vjerovati da si nekada pristajala na manje od onoga što si zaslužila

Sada kada znate kako izgleda lijepa veza, naprosto ne možete vjerovat da ste davnih dana pristajali na manje i mislili kako je to normalno i da on jednostavno treba vremena. Divno je uživati u uzajamnoj ljubavi, povjerenju i poštovanju. Ako imate jednog takvog, prava ste sretnica!