Moda

12 veličanstvenih! Orsay bluze uljepšat će vašu jesensku garderobu!

Antonija Andabak 21. rujna 2020.

Idealne za svaki dan, a dovoljno svečane i sexy za neformalne evente!

Nekada je dovoljno tako malo da bi vaš dnevni outfit postigao efekt luksuza i profinjenosti i to jednom komadom odjevnog predmeta. Taj odjevni predmet ovoga puta su bluze koje su oduvijek bile savršen izbor za cjelodnevno izbivanje iz kuće ili razne neformalne prilike.

Savršen set od dvanaest bluza pronašli smo u Orsayju i doslovno smo se zaljubili u svaku od njih jer ih možemo zamisliti sa svime što posjedujemo u ormaru! Osobito su divne bluze zemljanih tonova, fluidnijeg kroja, stisnuti u struku i voluminoznog gornjeg dijela koji daje “štih” 80-ih!

Te bluze perfektno pristaju uskim trapericama i over-the-knee čizmama u jednako svijetlom tonu, a cjelokupan dojam koji se time postiže je nesputani seksepil i moderan look.

Težite li nešto elegantnijim rješenjima, preporučujemo crne bluze za koje i ne možemo reći da su ovogodišnji must have kada za iste imamo stav da su bezvremenski, neizostavni komad kojeg bi svaka zaljubljenica u modu trebala posjedovati.

Uz ovih 10 ključnih komada iza Zare obasipat će vas komplimentima!

Također voluminoznog kroja u gornjem dijelu košulje, s dodatkom volana ili nešto opuštenijeg, pomalo oversized izdanja, možete svoj primjerak crne bluze pronaći u Orsay ponudi koja je svake godine sve impresivnija.

Ono što iz iskustva možemo reći jest da se brend Orsay uzdigao na ljestvici najtraženijih high street brendova koji nudi kvalitetnu odjeću dugotrajnijeg vijeka za što ćete i platiti određenu svotu novaca, a ovdje govorimo o cijenama koje se kreću između 219,00 kn do 299,00 kn.