12 fatalnih pogrešaka koje muškarci konstantno ponavljaju!

Viktoria Šafranić 18. siječnja 2018.

Svaka od nas susrela se barem s jednom kod svog muškarca!

Bez obzira što su inače hladni, a možda baš i zbog toga, muškarci često imaju tendenciju ponavljati iste pogreške. Ne kažemo da su žene med i mlijeko, ali posve je jasno da je kod njih emotivna inteligencija mnogo izraženija. Podsjećamo na 12 stvari koje tvrdoglavi muškarci uvijek iznova rade, bez obzira koliko ih puta upozorili.

1. Ne obraćaju pažnju na važne datume. Koliko god ih se trudili podsjetiti da mamin rođendan ne smiju zaboraviti, a kamoli vaš, oni vas uvjeravaju da njima ta brojka ne predstavlja ništa i da vas vole svaki dan. Ne razumiju da vama znači i da je to lijepa gesta, ponekad nekoga malo i iznenaditi.

2. Lažu, iako znaju da ćete kad-tad saznati i da se neće moći samo tako izvući, no očito im je jednostavnije prikriti istinu. Npr. Kada ga upitate gdje je tako dugo? A on nonšalantno odgovara da se zadržao na poslu, iako se na kilometar osjeti miris dima i pive.

3. Ozbiljni su u razmišljanju da će se obogatiti kockanjem. Zar uistinu postoji još osoba koja je kockajući više dobila nego izgubila? Možda, 1:1000000! Ponekad nam zaista nije jasno kako su tako naivni.

4. Nose različite čarape, misleći da nitko neće primijetiti. Zaista? A još gore, navečer prije nego legnu, ostave čarape na podu tik do košare za prljavi veš, jer baš vole da se žena sagiba svaki put.

5. Svaku subotu si govore da su sad jednom zaozbiljno završili s alkoholom. Iskreno, ne sjećam se kad je netko nekog iz društva nazvao i predložio ‘Idemo na sokić’. Budimo realni, njima je najbližao pomisao soku PIVA.

6. Misle da je dobronamjeran savjet za slabiće. Jer oni su ipak glavni u pečenju roštilja. Pa nećete ih valjda vi učiti o tome kako se potpaljuje vatra, čak i ako izazovu požar, već će okriviti nekog trećeg.

7. Nisu romantični jer to je također za slabiće. Muškarac po njima treba biti pravi frajer, čvrsta ruka i muževan, smatrajući da samo tako mogu steći vašu naklonost. Da, možda u tinejdžerskim godinama je to i prolazilo.

8. Ne razmišljaju dugoročno, jer život je jedan, treba svaki dan iskoristiti maksimalno. Slažemo se, ali nas ipak zabrinjava što većina nema konkretne ciljeve i planove za budućnost. Kako ćemo, lako ćemo.

9. Čim stigne plaća ili nekakav prihod sa strane, počnu se razmetati i onda odjednom kreće čuđenje o tome gdje je nestao novac. Da niste vi slučajno uzele koju kunu?

10. Uvijek se savršeno oslanjaju na svoje pamćenje. Iako ste ih molili pola sata da zapišu sve namirnice koje trebaju kupiti, oni su hrabro odmaknuli glavom jer tko još piše. Znate onu, budala pamti, pametan zapisuje. Živa istina jer se uvijek vrate bez nekoliko stvari, a to je kao da nisu nigdje ni bili jer ponovno vi morate u trgovinu.

11. Previše odugovlače. Ako im date neki zadatak, odnosno zamolite ih da vam barem malo olakšaju i izvade suđe iz perilice, pokušat će sve učiniti da to prolongiraju za kasnije.

12. Konstantno bildaju mišiće na rukama, misleći da njihove noge ne trebaju vježbu. Bit će to lijep prizor na ljeto, prekrasan biceps i mlohave noge.

 

Podijeli članak