FOTO by Mango

Moda

12 atraktivnih kombinezona iz Mango kolekcije kao alternativa u svečanim prigodama

Daria Lovrić 20. travnja 2022.

Haljina, suknja ili hlače? - Biramo kombinezon!

Proljetni mjeseci najavljuju početak sezone posebnih prigoda poput vjenčanja, godišnjica, rođendana, krizmi i pričesti. Bilo da ste pozvani na vjenčanje jednog od svojih najbližih prijatelja ili svečano obiteljsko slavlje, potreban vam je odgovarajući outfit.

U moru haljina, iznenadite sebe, a i ostale uzvanike drugačijim izborom. Kao savršenu alternativu dugim i dosadnim haljinama odaberite kombinezon koji će uz nekoliko modnih dodataka postati vaš omiljeni odjevni komad.

Sudeći prema kolekcijama velikih modnih kuća kombinezoni su opet u fokusu. Vrlo su jednostavni i u jednom odjevnom komadu donose savršenu kombinaciju bez puno razmišljanja. Za perfektan svečani LOOK birajte boje i uzorke po vlastitom izboru – od jednostavnih crnih, preko kombinezona u jarkim bojama pa sve do onih s printom.

Obuću, modne dodatke te frizuru također prilagodite boji i kroju kombinezona. Širim nogavicama više će odgovarati visoka peta, dok uz zatvoren dekolte više paše podignuta frizura. Osim što je odlična opcija za svečani outfit, izdužuje figuru, naglašava struk i odgovarat će svakoj građi tijela izvlačeći ono najbolje.

Nova kolekcija hight street brenda Mango donosi nam pregršt komada stvorenih za proljetne svečanosti, a mi smo izdvojili najposebnije kombinezone koje ćete moći nositi i nakon što svečanost prođe. Najljepše modele pogledajte niže u galeriji.