Odjeća

11 party haljina iz Naf Nafa u kojima nećete proći nezapaženo!

Antonija Andabak 06. prosinca 2021.

Većina haljina je u elegantnoj, crnoj nijansi...checkirajte ih!

Mnogo je stvari u kojima možete uživati ​​kada je riječ o odijevanju za zimu. Uostalom, postoji li išta jednako zadovoljavajuće kao navlačenje novog oversized džempera ili navlačenje omiljenih čizama nakon osam mjeseci pauze? Ipak, to ne znači da odijevanje za sezonu ne dolazi bez izazova – posebno kad je riječ o izlasku.

Uz pretrpan raspored ispunjene svime i svačime, od večera s prijateljima do after-work pića ili večeri koje zahtijevaju malo ozbiljniji glamur, smišljanje što odjenuti za izlazak u hladnijim mjesecima nije ništa drugo nego pravo znalačko umijeće.

Morate strateški razmotriti sve slojeve, razmisliti o materijalima i još uvijek smisliti način da pritom izgledate slatko. Ovo bi moglo zvučati zastrašujuće, ali postoji način da se postigne najbolje od oba svijeta. Zapravo, pronašli smo 11 Naf Naf načina kako izgledati fenomenalno!

Za one koji se vole dotjerati, tu su haljine, točnije, noviteti kojima nismo mogli odoljeti jer smo znali će Naf Naf u predblagdansko vrijeme lansirati neponovljive haljinice i upravo je to učinio u pravo vrijeme! Većinom crne, te nakon njih srebrne i one s primjesama svjetlucavih materijala, osvanule su na naslovnoj stranici ovog francuskog brenda kojem je pridjev “chic” drugo ime.

Koliko god mislili da je crna boja dosadna, mnogima je zanimljiva i pritom omiljena jer je sama posebno elegantna te jednako dobro stoji i plavušama, brinetama, crnkama te crvenokosama! Od onih midi krojeva, haljine krase lepršavi materijal te udobni krojevi. Detalji poput čipke, prozirnih polka dot rukavima i sitnim šljokicama, dodaje čar i seksepil.

Dakako, osim crnih, tu su i srebrne te šljokičaste party haljinice koje vidimo na dočeku Nove godine. Checkirajte svih 11 haljina i riješite vječito pitanje: “Što ćeš obući za party?”

Kompletnu ponudu haljina možeš pronaći unutar Naf Naf web trgovine.