FOTO by Disney

Dekor

11 neodoljivih bočica za vodu s Disney likovima koje ćete nositi u svojoj torbici gdje god krenuli!

Daria Lovrić 14. ožujka 2023.

Ako vas ovi primjerci neće potaknuti na veći unos tekućine, ne znamo što hoće!

Vjerujemo da ste u siječnju imali velike planove i želje, kao i jasnu sliku kako bi vaša godina trebala izgledati. Bili ste motivirani i postojala je velika želja da promijenite mnoštvo stvari. Zasigurno je jedna od njih bila uvođenje zdravih navika.

Bočica za vodu – 28€

Voda je bitan sastojak u našim životima i dnevno bi trebali unositi barem osam čaša u svoj organizam. Ona ima mnoštvo benefita, utječe na izgled i zdravlje kože i kose, potiče metabolizam, a prvenstveno poboljšava cjelokupnu sliku našeg zdravlja.

Bočica za vodu – 20€

Kako bismo vas potaknuli da je pijete redovitije, pronašli smo 11 neodoljivih bočica koje ćete uvijek imati pri ruci.

Bočice za vodu kao prava mala remek djela!

U potrazi za novitetima nismo mogli odoljeti preslatkim bočicama koje krase Disney likovi stoga smo Vam odlučili predstaviti naše favorite. Osim što će vas potaknuti da pijete vodu, preslatke bočice izmamit će vam osmijeh na lice svaki put kada uzmete gutljaj.

Bočica za vodu – 18€

Bočice ukrašene omiljenim Disney junacima poput veselih mišića Mickeyja i Minnie, Šilje, Winnie the Pooha, Paje Patka i mnogih drugih unijet će radost u vaš dan i pratiti vas u stopu.

Bočica za vodu – 28€

Disney junaci odavno su prestali biti dječji likovi, a ove su bočice itekako namijenjene za odraslu populaciju. Kupnjom ovih bočica više nećete imati izliku da ne konzumirate dovoljno vode, stoga škicnite u našu galeriju i pronađite svog favorita.

Cijelu ponudu možete pogledati u bogatom asortimanu Disney web trgovine.