FOTO by adidas

Moda

11 adidas haljina za odlazak na kavu s prijateljicama

Daria Lovrić 21. travnja 2023.

Ležerni elegantni komadi koje jedva čekamo nositi!

Kako tjedan odmiče, vrijeme je sve ljepše i ljepše. U narednim mjesecima temperature će biti sve više i smiješe nam se sunčani dani koji pozivaju na druženja na otvorenom. Iako se volimo skockati, najčešće vrijeme provodimo u casual izdanjima u kojima se osjećamo udobno i nesputano.

adidas haljina – $30

Kako bi pri svakom koraku izgledali stylish, osjećali se ugodno i bili spremni za svega nekoliko trenutaka, svoju garderobu oplemenite efektnim i kvalitetnim haljinama.

Ležerna elegancija adidas haljine!

Casual adidas haljine odličan su izbor za svaki dan. Odlazak na kavu, obavljanje klasičnih zadataka poput odlaska u trgovinu te druženja na otvorenom kao što je šetnja parkom i roštiljanje upotpunite adidas haljinicama i omiljenim parom bijelih tenisica.

adidas haljina – $150

One su udobne, kvalitetne i čine savršen spoj sportskog i elegantnog stila. U nastavku smo izdvojili 10 najljepših modela koje ćete nositi nekoliko sezona.

adidas haljina – $42

U bogatom asortimanu pronaći ćete modele bez ili s kratkim rukavima, mini, midi ili dužine u raznoraznim bojama. Od nježnih pastelnih boja poput boje breskve i baby plave, pa sve do upečatljivih boja i efektnog printa.

Naše favorite škicnite niže u galeriji, a cijelu ponudu putem adidas web trgovine.