FOTO by SWNS

Zabava

106-godišnja dama otkrila da je za dugovječnost zaslužan viski

Krešimir Šustić 15. siječnja 2021.

Savjet koji ćemo svakako poslušati

Svima nam je poznato da su starije osobe pune mudrih izreka o životu i savjeta koji nam mogu pomoći u brojnim situacijama s kojima se svakodnevno susrećemo.

Posebno su nam dragi oni koji se tiču dugovječnosti i općenito životnih navika koje nam mogu pomoći u tome da svoj boravak na ovom svijetu iskoristimo maksimalno.

Foto: SWNS

Švrljajući internetom, naletjeli smo na damu koja je preživjela dva svjetska rata i živjela u doba dvije pandemije te je odlučila podijeliti svoju tajnu dugog života na njezin 106. rođendan.

Mary Nicholson kaže da je tajna njezine starosti svakodnevno ispijanje punomasnog mlijeka, jedenje vrhnja i maslaca te gutljaj viskija koji konzumira noću.

Foto: SWNS

Nedavno je preboljela koronu, nikada se nije udavala niti je imala djecu, a rekla je kako se povodom rođendana osjeća sretno i da uživa koliko god može.

Bivša kuharica u menzi živjela je težak život, izgubivši mamu kad je imala samo pet godina, oca pet godina kasnije, no to je nikako nije zaustavilo da ostane uvijek pozitivna i nasmiješena.

Foto: SWNS

Do svoje 102. godine živjela je sama u svom domu u St. Heleni i često bi se znala našaliti da susjedi mora pomoći u kupovini jer je bila stara i približavala se 100-toj.

Foto: SWNS

Trenutno živi u staračkom domu čije je osoblje posebno za njezin dan napravilo omiljene slastice kojima je počastila svoje prijatelje, obitelj i samu sebe.

Kraljice, želimo ti sretan rođendan!