Kids

101 Dalmatinac, točkice, pink i boja breskve krase nove tenisice za najmlađe nožice!

Viktoria Mikulić 01. ožujka 2021.

Opisat ćemo ih kao najšarmantnije proljetne tenisice za princeze...

Početkom ožujka, dani u vrtiću postaju još bezbrižniji. Djeca konačno imaju priliku više vremena provoditi vani i uživati u raznim aktivnostima. Klackanje, loptanje, vožnja toboganom i igra skrivača samo su neke od omiljenih igri koje najmlađi prakticiraju.

Za roditelja nema ljepšeg od onog trenutka kada dolazimo po njih u vrtić i promatramo ih negdje sa strane sa širokim osmijehom na licu, dok se oni druže sa svojim vršnjacima i djeluju uistinu sretno.

Nema toga što im ne bismo omogućili, no ipak treba i pametno birati nove stvari. Stoga uvijek obraćamo pažnju prvenstveno na kvalitetu kako bi ti maleni koraci pravilno trčkarali, bez osvrtanja.

Isto tako, gledamo i cijenu jer se ne isplati kupovati preskupe stvarčice koje će vrlo brzo prerasti ili uništiti. Tu je i dizajn koji često sami odaberu jer smatramo da i njihov glas treba vrijediti. S 3-4 godine već su dovoljno veliki da sami odluče u čemu će se najbolje osjećati.

Mi smo sve ove karakteristike pronašli u novim tenisicama iz Zare koje dolaze u dva izdanje. Jednu stranu krasi peachy nijansa, dok je druga upotpunjena pink bojom. Osim toga, prepune su ilustracija iz poznatog animiranog filma 101 Dalmatinac.

Osim točkica koje krase popularnog psića, tu su i one koje se nalaze na potplatu. Točkasti uzorak daje im dodatni razigrani štih kojem će malo koji roditelj, a i djetešce moći odoljeti.

Ako imate u planu svojoj princezi priuštiti novi model tenisica, ove iz Zare zasigurno će ući u uži krug. One dolaze u veličinama od 18-28, a njihova cijena iznosi 199,90 kuna. Pronaći ih možete putem službene stranice.