FOTO by Stradivarius / Instagram @rachelward_e / Zara

Moda

10 zelenih sandala na visoku petu za ples do jutra!

Daria Lovrić 17. srpnja 2023.

Vladarica sezone upotpunjuje najljepše modele s potpisom omiljenih brendova!

Zelena boja jedna je od najpopularnijih u paleti boja, posebice kada govorimo o modnim trendovima. Modni svijet ju je objeručke prihvatio i ona vlada uzastopno već nekoliko sezona.

StradIvarius – 12,99 € 

Prema psiholozima ona označava mir i harmoniju i poboljšava raspoloženje. Nosimo ju kako bi se osjećali odlično i privlačili pažnju. Osim odjeće, ona krasi naše modne dodatke i obuću.

Bershka – 13,79 € 

I dok svako godišnje doba ima svoje najpopularnije nijanse, u ljetnom periodu nosimo ih sve, iako najviše prevladavaju pastelni tonovi, limeta i smaragdno – zelena.

Zelene sandale nezaobilazan su komad obuće za ljetne partyje!

Škicnuli smo ponudu omiljenih high-street brendova Zara, Mango, Stradivarius, CCC i Bershka i izdvojili 10 najljepših sandalica u zelenoj boji koje će biti fokus vašeg ljetnog outfita.

CCC – 34,99 € 

Na blok petu, strappy, platforme, u neon zelenoj, pastelnoj, boji zelene jabuke – koji god model bio vaš favorit odlično će izgledati uz jeans komade i crop topove, satinirane haljine i midi suknje.

Zelene sandale na visoku petu unijet će razigranu notu i dašak elegancije u večernji i svečani ljetni outfit.

Stradivarius – 12,99 € 

Naš favorit su pastelno zelene strappy sandale s potpisom brenda Stradivarius. Glavni adut ovih krasotica je blok peta koja će vam olakšati duge šetnje rivom uz zalazak sunca i lak korak gdje god se ovog ljeta zaputili.

Naš izbor škicnite niže u galeriji, a cijelu ponudu putem web trgovine omiljenih brendova.