FOTO by River Island

Moda

10 zanosnih kombinezona dostojnih crvenog tepiha!

Viktoria Mikulić 06. lipnja 2022.

Novi River Island modeli elegancija su na kvadrat!

Ako ste do sada uvijek birali haljinu prije kombinezona kada su u pitanju neke svečanije prigode, današnji dan mogao bi promijeniti vašu odluku.

Iako se haljina smatra najatraktivnijim dijelom odjeće za važnija događanja, kombinezoni visoko kotiraju na modnoj ljestvici i ako se nas pita, nekako su originalniji od svojih suparnica.

KOMBINEZONI ZA SVEČANE PRIGODE

riverisland_kombinezon

Poznati britanski brend River Island ima zadivljujući asortiman koji će ovog ljeta biti u centru pozornosti. Iz bogate ponude, mi smo izdvojili elegantne kombinezone koji su dostojni crvenog tepiha, a koji će svojim dizajnom plijeniti pažnju na svakom ljetnom vjenčanju ili nekoj drugoj prilici.

Kombinezoni bijele boje idealni su uz preplanuli ten i vruće ljetne večeri, jedino bismo sugerirali da ih ne uključujte u odjeću za nečije vjenčanje, jer bijela boja je rezervirana samo za mladenku.

Tu je i nekoliko upečatljivih modela koji dolaze u mnoštvo boja, tako da vam uz iste nije potreban nakit ni bilo kakav drugi modni dodatak, eventualno jednostavna clutch torbica.

Pastelno rozi kombinezon ne samo da izgleda božanstveno, već djeluje preudobno i savršen je za dnevni i večernji look.

riverisland_kombinezon
£48.00

Primjerci na jedno rame oduševit će sve fashionistice koje će najljepše izgledati ako ih nose u kombinaciji s visokom punđom ili repom.

Crno-bijeli model klasik je koji ćete moći nositi iz sezone u sezonu i nikada vam neće dosaditi, dok će točkasti kombinezon unijeti vintage ruho u svaku prostoriju.

£49.00
riverisland_kombinezon
£42.00

Na vama je da odaberete svog favorita za nadolazeće svečanosti, romantičnu večeru s jačom polovicom ili poslovni domjenak…