FOTO by Asos

Moda

10 upečatljivih Asos svečanih haljina na jednom mjestu!

Antonija Andabak 01. veljače 2021.

Držimo palčeve da će uz dolazak toplijeg vremena, svečani outfit biti itekako dobrodošao!

Kako će ove godine izgledati proljeće i ljeto, još ne znamo sa sigurnošću, no to nas ne sprječava da sve pripremimo u slučaju pozitivnih informacija koje će nagovijestiti život kakav nam svima nedostaje.

Tom smo prilikom odlučili baciti oko na haljine koje svaka žena posjeduje u ormaru, a riječ je o svečanim haljinama! Cjenovno nešto skuplja investicija no što su navikle, žene bacaju u stanje trošenja zavidne svote novca na nešto što će eventualno u životu obući dva puta, no žene kakve jesu…o tome razmišljaju kasnije.

Kako nas ovo vrijeme pomalo i deprimira, pogled na svečane haljine budi laganu euforiju, osobito ako znamo da bismo ih uskoro mogli i odjenuti.

Deset Asos haljina bilo je teško izdvojiti pošto je izbor gotovo nepregledan i zahtijeva višesatno zaljubljeno gledanje u boje, krojeve i elegantne siluete. što jednoj shoppingholičarki nije nikakav problem.

Što smo još izdvojili, pogledajte u galeriji ASOS svečanih haljina!

Izbor najženstvenijeg odjevnog predmeta, svodi se na nosive krojeve poput haljina popularnog pencil kroja, otvorenih leđa ili lepršavih materijala koje golicaju maštu upravo zbog igre skrivanja i otkrivanja dijelova tijela koji se pokazuju pri hodanju.

Kraći krojevi haljina bogatih materijala odaju dojam skupoće i otmjenosti, a pun se pogodak dobiva zatvorenijim gornjim dijelom i otkrivenim nogama.