Ljubav & veze

10 trikova kojim ćete potaknuti žudnju kod partnera

Krešimir Šustić 25. rujna 2020.

U sebi posjedujete puno više moći nego što mislite

U svakoj vezi je potreban jednak trud kako bismo održavali uzbudljivi odnos, neovisno o tome tko je komunikativniji ili maštovitiji u smišljavanju novih ideja.

Ukoliko se volite osjećati poželjnom i voljenom, ali i da vaš muškarac ponekad žudi za vama, potrebno je znati nekoliko stvari zbog kojih će vas zavoljeti još više.

U nastavku donosimo deset trikova koje predlažu stručnjaci, a s kojima ćete kod partnera potaknuti osjećaj žudnje za vama.

Istaknite svoje obline i uspostavite kontakt očima

Ponekad je potrebno samo jednostavno isticanje oblina vašeg tijela kako bi muškarcu doslovno pala čeljust i kako bi istoga trena počeo žudjeti za vama.

Također uspostavite izravan kontakt očima, zatim premjestite oči na njegova ramena, niz tijelo, a zatim se brzo vratite gore.

Budite neovisni

Pod neovisnim se misli da jedete što želite, slušate svoju omiljenu glazbu, izlazite sa svojim frendicama na redovita druženja i nastavite sudjelovati u svim svojim omiljenim hobijima.

Neovisna žena je privlačnija muškarcu jer vidi da može živjeti bez njega, stoga neka osjeća kao da se volite družiti s njim, istodobno imate i svoj vlastiti život.

Zadirkujte ga dok šaljete poruke

Sexting je apsolutna promjena igre i ne mora biti nešto strano i teško jer upravo time možete početi nagoviještati da žudite za njim.

Napišite nešto poput: “Tvoj dodir bi mi sada tako dobro došao.”, a ako želite da totalno poludi od žudnje, pošaljite mu sliku u ležećoj poziciji.

Izgovorite riječ koja ga izluđuje

Riječ koju voli pojačava mu želju jer time šaljete poruku da razmišljate o njemu, a muškarci to vole čuti jer je to vezano uz njihov iskonski poriv da budu prvi i najbolji.

Kad na atraktivan način izgovorite njegovo ime, to ga posebno uzbuđuje i sve postaje intenzivnije među vama, kao da mu to donosi posebnu čar, pogotovo tijekom seksa.

Stavite ruku u njegov džep

Samo blagi dodir na osjetljive dijelove kad nije spreman za to, stvara pozitivnu fizičku vezu koja je zaslužna za to da vas vaš muškarac želi još više.

Najbolje od svega je to da se vaš momak podsvjesno nakači na te mini trenutke uzbuđenja i žudi za njima kad vas nema u blizini.

Pohvalite ga

Više od svega muškarci se žele osjećati željeno, a kad čuje pohvale od svoje partnerice, to pojačava privlačnost i njegove osjećaje prema vama.

Također mu možete podići samopouzdanje pohvalom u krevetu, što će rezultirati time da bude ponosan na samog sebe, ali i da jedva čeka opet ponoviti iste stvari s vama.

Dajte mu senzorni flashback

Kad doživi nešto što ga povezuje sa zaljubljivanjem u vas, ta intenzivna, senzualna sjećanja pokreću pozitivnu fizičku reakciju i generiraju trenutnu čežnju.

Oživite stari miris parfema, posjetite omiljeno mjesto iz vaše zajedničke prošlosti ili vratite neki stari ritual i samo gledajte njegovu reakciju.

Neka stvari budu tajanstvene

Po prirodi je svaki čovjek istraživač jer što manje zna, to će se više u njemu buditi želja da otkrije nepoznate stvari.

Zato pobuđujete njegovu znatiželju, a u početku ne otkrivate svoje najdublje misli i stvari koje volite raditi, već ga povremeno iznenadite.

Iznenadite ga

Ljudi koji govore da ne vole iznenađenja zapravo nisu iskreni, pogotovo kada se radi o muškarcu s kojim ste u vezi.

Ubacivanje novog poteza u seksualnu igru ​​ili iznenadan odlazak na neko posebno mjesto, zasigurno će mu stvoriti pozitivne osjećaje.

Iskoristite svoj seksi miris

Biolozi vjeruju da je miris jedno od najprimitivnijih osjetila koje putuje izravnim putem do limbičnog režnja mozga, gdje može potaknuti emocionalnu reakciju.

Raspršite svoj omiljeni parfem na njegov jastuk prije nego što odete i nikad neće htjeti ustati iz kreveta, ili jednostavno ostavite svoju majicu pored njega.