FOTO by Tommy Hilfiger

Moda

10 Tommy Hilfiger torbica u boji mora i vedrog neba!

Viktoria Šafranić 09. srpnja 2021.

Za ljetne dane biramo plavetnilo...

Ponavljajte za mnom: “Ne treba mi još jedna nova torbica. Ne treba mi još jedna nova torbica. Ne treba mi još jedna nova torbica.”

10 sekundi kasnije – “vaša je košarica puna, nastavite na plaćanje…”

O da, svi smo se mi nebrojeno puta našli u ovoj situaciji kada razum govori jedno, ali na kraju prevlada srce.

Ljubav koju gajimo prema torbica jednostavno je neopisiva i bez obzira što imamo po jedan model za svaki stil odijevanja, po jednu boju za svaki outfit, to nas neće spriječiti da posegnemo za još jednom…

Ne znamo jeste li u potrazi za novim modnim detaljem, no sigurni smo da će vas barem malo zaintrigirati modeli plave boje koje smo pronašli u novoj Tommy Hilfiger kolekciji. Od kraljevsko plave nijanse pa sve do baby blue tonova, od mini do oversized verzija, svaka je posebna na svoj način.

Ove plave torbice savršeno će se uklopiti uz bijele haljine, kao i uz more i vedro nebo. Ako je plava i vaša najdraža boja, onda svakako škicnite našu galeriju u kojoj smo izdvojili 10 primjeraka za ljetne dane:

Tommy Hilfiger torbice nisu samo dodatak vašem outfitu, one predstavljaju statusni simbol zbog kojeg se svaka žena osjeća moćno. Podižu nam samopouzdanje, a kada imamo dovoljno vjere u sebe, ništa nas ne može zaustaviti…