FOTO by Tommy Hilfiger

Moda

10 Tommy Hilfiger torbica koje nas mame da izađemo iz svoja četiri zida!

Viktoria Mikulić 09. ožujka 2022.

Dosta smo vremena provodili u toplini vlastitog doma, vrijeme je da svijetu pokažemo svoje nove modne dodatke…

Zima je sama po sebi tmurna i nakon što prođu blagdani, ako ne planiramo neko putovanje, često nas ulovi depresija i nemamo volje nizašto. S prvim zrakama sunca naše se raspoloženje popravlja i konačno smo spremni živnuti, izaći iz stana i počastiti se manjim shoppingom, te naposljetku zablistati u proljetnim bojama. Jer proljeće je iza ugla…

Kada bi nas netko upitao što bismo prvo kupili da je u pitanju samo jedna stvar, torbice bi se našle visoko na našoj listi prioriteta. Svjesni smo da imamo i one od prošlih sezona, ali nekako je lijepo ormar nadopuniti novim trendi accessoriesom.

Tommy Hilfiger, poznati američki brend lansirao je proljetnu kolekciju torbica među kojima posebnu pozornost zauzimaju „camera bag“ modeli. Šarmantni tonovi uklopit će se uz svaki naš proljetni outfit, bez obzira radilo se o dnevnom ili večernjem looku. Osobito zeleni modni dodatak koji će i najobičniju odjevnu kombinaciju učiniti upečatljivom.

Možda su nešto više cijene, ali svi koji imaju primjerke ovog kultnog proizvođača znaju da uz sebe imaju kvalitetnu, bezvremensku torbicu koja uvijek dobro dođe u raznim prilikama.

Ako vam je proljeće nezamislivo bez svijetlih boja, onda odaberite bijeli ili krem model, a ako želite biti primijećeni na svakom koraku, lila torbica je naš favorit.

U nastavku donosimo galeriju s 10 vjesnika proljeća, zajedno s njihovim cijenama: