FOTO by nextdirect.com/hr

Moda

10 točkastih haljina za sve zaljubljenice u vintage stil!

Viktoria Mikulić 10. kolovoza 2021.

Točkasti uzorak uvijek nam izmami osmijeh na lice...

Točkice su u 90-ima vladale modnim pistama, a prije nekoliko sezona toliko su ležerno ušle na velika vrata, da imamo osjećaj kako nikada nisu ni nestale. Gotovo da nema pripadnice nježnijeg spola koja nije objeručke prihvatljiva ovaj vintage uzorak. Volimo ga jer izgleda upečatljivo, a s druge strane nije nametljiv.

Iako smo ga najviše uobičavali vidjeti u crno-bijelom ruhu, gotovo da nema boje koja se izvrsno ne slaže s polka dot printom. Britanski brend Lipsy čije kreacije možete naručiti putem Nexta šarmirao nas je s čak 10 haljina.

Ne znamo koji stil haljine preferirate, je li to ona koja se veže oko vrata, dolazi s kratkim rukavima, ona koja prati siluetu ili lepršavi model s volanima, haljina u midi, mini ili maxi izdanju.

Mi smo se pobrinuli da vaša potraga za savršenom haljinom završi ovdje te izdvojili primjerke za one koji njeguju casual, kao i profinjen stil odijevanja.

Na službenoj stranici Nexta pronašli smo modele britanskog brenda Lipsy koji očaravaju izgledom, a koji je inače poznat po elegantnim siluetama za kojima lude fashionistice diljem svijeta.

Bez obzira idete li u popodnevnu šetnju, prisustvujete koktel zabavi ili ste pozvani na važnu svečanost, ove će haljine biti glavna atrakcija na gradskim ulicama, uz rivu i na plesnom podiju. Također, uz kavu, šampanjac ili koktel, dobrodošle su da nazdravite uz sva ova pića.

U nastavku pogledajte galeriju s 10 wow haljina:

Više informacija o ovim stylish modelima saznajte na LINKU!