FOTO by Terranova

Moda

10 Terranova bluza za svaki dan uz koje ćete uvijek izgledati sređeno!

Antonija Andabak 10. kolovoza 2020.

Opuštene, profinjene, romantične i povoljne! O Terranova bluzama možemo pisati samo u superlativima!

Počinje radni tjedan, a vi već u rano nedjeljno poslijepodne razmišljate o tome što obući za idući dan. Scenarij viđen toliko puta da se svaka žena s istim može poistovjetiti.

Želite izgledati sređeno, ali dobiti jednu opuštenu kombinaciju u kojoj je boostanje samopouzdanja zagarantirano-uz malo truda.

View this post on Instagram

Monday look from @lauraf40 #terranovastyle

A post shared by Terranova (@terranovastyle) on

Upravo ste na pravom mjestu jer je high street brend Terranova u svoju ponudu uvrstio bluze koje garantiraju uredan i profinjen look, a ovisno o tome kakav ste tip, u svoju dnevnu fashion rutinu možete unijeti i dozu humora košuljicama s Mickey Mouse motivom ili motivom jagoda.

Pokažite da i vi imate smisla za humor i da dijete u vama ima potrebu izraziti se upravo kroz Disney i druge zabavne printeve!

Svaka modno osviještena žena zna da u svojoj garderobi mora imati (barem) jednu bijelu i crnu bluzu, i dok smo u galeriju doista uvrstili jednu oversized klasičnu bijelu bluzu, koja dolazi i u crnoj varijanti, posve su nas oduševile one u mint, bijeloj i crnoj nijansi!

Poluprozirne bluze s točkicama, volanima na prednjoj strani te dugačkih rukava, mogu biti veoma zanimljive u kombinaciji s primjerice kožnim hlačama, kraćim suknjama i jeansom.

Dobrim dijelom ponude bluza vlada sniženje, pa tako možete jednu romantičnu 80’s bluzu s naglašenim ramenima i strukom kupiti za 8 funti, a brojeva provjereno ima, odabirom na željenu veličinu, dobit ćete povratnu informaciju o intenzitetu prodaje željenog komada. Neki brže nestaju s “polica“, poput gore spomenutih poluprozirnih bluza, ali neka vas to ne zabrinjava, gotovo sve bluze su dostupne od veličine XS do veličine L ili XL.

Kompletnu ponudu bluza za svačiji gušt možete pogledati OVDJE, a u galeriji pronađite TOP deset bluza za “svaki dan” koje zasigurno možete nositi čitave godine!