FOTO by Instagram @gozdee81

Dekor

10 taburea za dom koje vrijedi ugrabiti

Mia Vodopija 21. srpnja 2021.

Vrijeme je da osvježite svoj prostor!

Da vam je netko rekao da će biti pomama za tabureima, biste li im vjerovali? Iako je pomalo neobično, u posljednje vrijeme taburei su postali jedan od najtraženijih komada namještaja.

U slučaju da želite promijeniti feng shui energiju i kupiti novi komadić namještaja ili ako potpuno preuređujete sobu pa želite kompletan redizajn, taburei će se lijepo uklopiti i prilagoditi vašem prostoru.

Obožavamo taburee u koraljnim i pastelnim bojama, a popularni materijali poput baršuna, drva ili plastike i dalje će biti itekako poželjni. Razni detalji koji nam donose pregršt uzoraka i raznolikih tekstura dovoljno su upečatljivi da svaki prostor upotpune i iznova ga osvježe.

Ovo su samo neke od prednosti koje donosi ova ljupka dekoracija za stan, a mi smo vam danas odlučili izdvojiti top 10 taburea s Jysk, Meblo, PRIMA i namještaj.hr web stranica.

Toliko je mogućnosti koje tabure pruža da bismo mogli pisati u beskraj, no glavno je da se vama uistinu sviđa jer uz njega ćete prolaziti svaki dan. Nas su ovi otkačeni i pomalo retro vintage modeli potpuno osvojili.

Opcija je mnogo, ključno je ne povoditi se striktno za trendovima nego već postojećem interijeru dodati tek nekoliko detalja koji će ga osvježiti.