FOTO by Emmezeta / IKEA

Dekor

10 taburea u jesenskoj paleti boja koji će svakom interijeru udahnuti novo ruho!

Viktoria Mikulić 25. kolovoza 2021.

Možda se ne planirate baciti u kompletan redizajn doma, ali pokoje sitnice vrijedi promijeniti...

Mnogi od nas mjesecima su skupljali kako bi si priuštili nekoliko čarobnih dana u Dalmaciji, Istri ili Kvarneru. Naravno da za time nećemo žaliti jer se boravak ondje zaista isplatio i napunio nam baterije za predstojeće izazove, no moramo priznati da nas baš ne veseli činjenica što ćemo u narednim mjesecima morati zaboraviti na neke veće troškove.

Ne znamo u kakvoj ste financijskoj mogućnosti i razmišljate li uopće o redizajnu interijera ili vam to u ovom trenutku nije ni na kraj pameti, ipak smatramo da si većina nas može priuštiti promjenu pokojih sitnica u vlastitom domu. Naš životni prostor može izgledati odlično čak i ako ne kupimo novu garnituru, blagovaonski stol ili sofu, već samo nekoliko detalja uz koje će sve to izgledati sofisticiranije.

Nova slika, okvir, dekica, ukrasni jastučići, dekoracija za komodu, svijećnjak, sav ovaj accessories je već sasvim dovoljan da svojem ambijentu udahnete novo ruho.

Uz gore navedeno, jedan home dekor ipak prednjači i gotovo je nezamislivo sjediti u dnevnom boravku ili na terasi bez istog…Riječ je o tabureu koji predstavlja tek maleni dio namještaja, a koji toliko puno znači za naš interijer ili eksterijer.

Gdje god ga postavili, na balkon, u spavaću ili dnevnu sobu, tabure će se savršeno uklopiti bez obzira kakav je stil uređenja u vašoj kući ili stanu.

Mi smo izdvojili 10 preslatkih modela iz trgovačkih lanaca IKEA, Lesnina i Emmezeta te se nadamo da će jedan prirasti vašem srcu. Potrudili smo se pronaći one u bojama i uzorcima koji asociraju na jesen, no sve njih možete koristiti i kroz čitavu godinu.

U nastavku donosimo galeriju zajedno s cijenama: