FOTO by Zara / Instagram @rocioosorno

Moda

10 svečanih haljina za nadolazeće proslave i domjenke!

Daria Lovrić 09. studenoga 2023.

Stylish modeli dobrodošli su na svaki blagdanski party!

Blagdanske proslave i domjenci pružaju priliku za okupljanje obitelji, prijatelja i kolega s posla te dijeljenje radosti i ljubavi tijekom blagdana. Tijekom proslava ukrašavamo svoje domove, pripremamo ukusne obroke ili posjećujemo restorane kako bismo se družili, uživali u blagdanskim delicijama i razmijenili poklone.

Tako slavimo zajedništvo i blagdanski duh. Na domjencima stvaramo trajne uspomene tijekom blagdanske sezone i povezujemo se, stoga nam je jako važno kako izgledamo.

Mango haljina – 240 €
Zara haljina – 29.95 €

Zablistajte ovih blagdana uz svečane haljine!

Odabir svečane haljine za domjenak važan je korak kako biste se osjećali samopouzdano i elegantno na ovom važnom događaju. Prvo razmotrite formalnost događaja i dress code kako biste odabrali haljinu koja odgovara pravilima i tonu domjenka.

River Island haljina – £50
Zara haljina – 35.95 €

Nadalje, razmislite o vlastitom stilu i preferencijama te odaberite boje koje vam pristaju i u kojima se osjećate udobno.

Mango haljina – 300 €
River Island haljina – £45

Izaberite kroj koji ističe vaše najbolje osobine i prikriva one dijelove tijela s kojima niste zadovoljni i pripazite na detalje poput izreza, čipke, biserja ili drugih ukrasa koji će vas istaknuti u masi.

River Island haljina – £65
Zara haljina – 39.95 €

Možda najvažnija stvar kod odabira haljine je udobnost materijala. Svečana haljina može biti lijepa, ali je također važno da se osjećate ugodno dok je nosite tijekom cijelog događaja.

River Island haljina – £50

Odabranu haljinu prilagodite odgovarajućim modnim dodacima kao što su cipele, torbica i nakit koji će upotpuniti vaš izgled.

River Island haljina – £55

Ako ste u potrazi za haljinom u kojoj ćete se osjećati lijepo i samopouzdano obratite pažnju na primjerke koje smo izdvojili iz aktualne ponude brendova Zara, River Island i Mango i pronađite svog favorita.