FOTO by H&M

Moda

10 svečanih H&M haljina u kojima ćemo definitivno biti u centru pažnje

Krešimir Šustić 11. studenoga 2020.

Od maxi dugih, sve do šljokičastih i mini modela

S obzirom na to da se približavamo adventskom dobu godine, sve češće ćemo prisustvovati raznim društvenim okupljanjima, slavljima i domjencima.

Iako je ova godina malo drugačija zbog aktualne pandemije koja nam je postavila neka nova pravila, svejedno ćemo imati prilike uživati u svečanostima, odjeveni u najbolje komade iz garderobe.

Moramo priznati da koliko god pripreme za takve događaje mogu biti mukotrpne, jednostavno uživamo isprobavati zanosne toalete i osjećati se poput pripadnica kraljevskog dvora.

Kako bi zablistali u našem najboljem izdanju, najbitnije da odaberemo adekvatnu haljinu koja će nas učiniti kraljicama elegancije, sofisticiranosti i ženstvenosti.

Brojni high street brendovi već su lagano krenuli s izlaganjem zavodljivih primjeraka, a mi smo odlučili pretražiti H&M asortiman kako bi pronašli onu pravu.

Ljepotice koje su nam zapele za oko dolaze u pregršt zanimljivih izdanja, boja i uzoraka koj epužaju onaj famozan osjećaj koračanja po crvenom tepihu.

Haljine u nijansama crvene, točkaste i šljokičaste su maxi, midi i mini kroja, napravljene od prozračnih i laganih materijala baš poput onih raskošnih namijenjenih princezama.

Uz njih nam je potreban statement model torbice, upečatljiv model salonki, gležnjača ili visokih čizmi, kao i kaput ili bunda kojima ćemo se ogrnuti.

U nastavku donosimo galeriju s naših 10 favorita uz koje ćemo definitivno biti u centru pažnje na svakoj ovogodišnjoj proslavi.