Ljubav & veze

10 stvari koje bi muškarci voljeli da žene znaju

Krešimir Šustić 03. travnja 2020.

Jeste li spremne saznati pravu istinu?

Muško-ženski odnos jedan je od većih misterija današnjice s kojim se svakodnevno susrećemo. Dok s jedne strane dame misle kako ih momci ne razumiju, s druge strane dečki misle kako su cure komplicirane i stalno nešto izvolijevaju.

Žene su u većini otvorenije i brže se vežu, no i muškarci nisu bezosjećajni kako se čine, to je samo maska iza koje se skrivaju osjećaji. Kako bi vaš odnos cvjetao, donosimo vam 10 stvari koje bi voljeli da znate, iako vam se na prvu ne čini tako.

Ne plaše se vezati

Brojna istraživanja pokazala su da muškarci preferiraju brak više nego žene. Zainteresirani su za obitelj i sve što ide s time, ali jednostavno imaju drugačiji pogled na to.

Vole kada ne nosite šminku

Ono što ih najviše privlači je sigurna žena koja prihvaća sebe i svoje nedostatke. Zapamtite da izlaze s vama radi vas samih, a  ne radi vaše torbice za šminku.

Ponašaju se samouvjereno čak i kada to nisu

Svatko od nas ima lošiji dan i to bi svi trebali prihvatiti. Tih dana oni se ponašaju kao macho muškarci jer pokušavaju prikriti nedostatak samopouzdanja.

Ne smatraju da je gledanje filmova za odrasle strašna stvar

Većina ih gleda porno filmove i uopće ne vidi gdje je tu problem. Istraživanja su potvrdila da mastrubiranjem uz takve filmove muškarci rješavaju stres.

Žele da vam se sviđaju iste stvari, no nemorate pretjerivati

Bitno je da im date do znanja da vas interesiraju njihove stvari, ali nema potrebe za pretjerivanjem. Provodeći cijelo vrijeme s njim izgledate ko ‘stalker’, a ne dobra cura.

Žele da im dajete komplimente

Baš poput žena i muškarci vole iskusiti predivan osjećaj primanja komplimenata od svoje partnerice. A pet istinskih i srdačnih dnevno bilo bi idealno.

Ponekad stvarno ne razmišljaju o ničem

Većini žena prilično je frustrirajuće što će muškarci uvijek odgovoriti “ništa” na pitanje “Što misliš?”. To nije izgovor da pokušaju nešto sakriti, već jednostavno nemaju potrebu razmišljati o stvari koja se vama mota po glavi.

Mogu odglumiti orgazam

Opće je poznato da žene odglume vrhunac kada nisu u moodu i raspoložene. No vjerujte, muškarci isto to mogu, nemojte se zavaravati.

Žele da sudjelujete u troškovima plaćanja računa

Eh dame moje, prošlo je vrijeme kada su muškarci bili glavni za donošenje novaca u kuću. Između ostalog, ovo je prava prilika da pokažete taj svoj ‘women power’.

Potrebno im je vrijeme za sebe

Baš kao što i vi volite sređivati svoje lice, otići u shopping i ostalo, tako i oni vole provesti vrijeme radeći ono što vole. To je ispravan način kako da se održi zdravi partnerski odnos.