FOTO by Cropp

Moda

10 štosnih natikača za koje vam neće biti žao potrošiti simboličnih 79,00 kuna!

Viktoria Šafranić 01. travnja 2020.

Makar ih nosili samo nekoliko puta, Cropp natikače vrijedi posjedovati!

Ljeto je još daleko, a izlazak iz kuće čini nam se još dalji…No vrijeme je da prestanemo jadikovati i malo više vremena posvetimo osobama koje nas čine sretnima.

Vjerujemo da se iste nalaze u vašoj oazi mira stoga ih nemojte ignorirati, nemojte trošiti ove trenutke za prepirke već se potrudite svakome tko je u vašoj blizini izmamiti osmijeh na licu i barem malo popraviti dan.

To je naša zadaća da čim lakše prebrodimo ovu krizu, jer jedino tako možemo iz nje izaći mnogo ispunjeniji iznutra nego što smo to bili ranije.

Iako su nematerijalne stvari ono što je uistinu važno, naravno, nitko nam neće zamjeriti ako tu i tamo škicnemo pokoju online trgovinu koja nam u sekundi razvedri tjedan svojim raskošnim novitetima, printevima i bojama, a čije novitete možete razgledavati zajedno s ukućanima.

Cropp je jedan od brendova koji na reprezentativan način predstavlja uličnu modu. Da, trenutno nam to ništa ne znači, ali natikače koje smo upravo pronašli ipak nam daju nadu da ćemo imati ljeto.

Proljeće možda propuštamo, no i dalje maštamo o pješčanim plažama, beskrajnim valovima, koktelima i svim onim bezbrižnim trenucima koje donosi ljeto.

Ako i vi vjerujete da nam ništa neće oduzeti ljetne radosti, svakako zavirite u galeriju Cropp natikača koje dolaze u raznim bojama i još zanimljivijim natpisima. Po cijeni od 79,00 kuna vjerujemo da će vam se barem jedne svidjeti: