FOTO by Instagram @vanvanstyle / @fashionistasenorita_ / @scrubsandruffles

Moda

10 slip haljina za tople ljetne večeri

Mia Vodopija 07. lipnja 2021.

Budući da temperature napokon rastu, vrijeme je da se iz naših dobro iznošenih trenirki preobučemo u nešto svježe za ljeto.

Nakon 12 mjeseci nošenja trenirki i tajica, ideja da odjenete bilo koju slip / negliže haljinu (osim omiljenih spavaćica) možda će vam biti posljednja stvar na umu.

I dok su društvena okupljanja i dalje relativno ograničena, uvjereni smo da izbor, da nosite i najjednostavnije slip haljine, nekima može biti velika stvar za koju im treba hrabrost.

Sada, kad temperature napokon rastu, možda je vrijeme da se iz naših dobro iznošenih trenirki preobučemo u nešto svježe za ljeto.

Puno je mogućnosti za nošenje ove sezone – uključujući klasičnu košulju i kratke jeans hlače – ali ništa se ne čini tako provjereno, kao udobna lagana slip haljina. Prvo, doslovno ju odjenete za 5 sekundi.

Drugo, zahvaljujući bezvremenskom stilu i jednostavnosti, ide uz gotovo sve u vašem ormaru.

A ovih dana, kada se odijevanje više čini kao zabavna aktivnost nego kao ‘posao’, to nam zvuči kao dobitna kombinacija.

Elegantne i lagane, u njima se možete osjećati seksepilno i zavodnički.

Znamo pravila za stiliziranje tih jednostavnih haljina. Čitamo iznova i iznova da slip haljina izuzetno dobro pristaje slojevima i lako bismo je mogle odjenuti ispod veste ili preko majice.

Ali ne možemo pomisliti koja je svrha ulaganja u trend, ako ga ne možete pouzdano nositi samog?

Dok nam dani postaju sve topliji i sparniji, hrabro nosite vaše slip haljine uz ravne ili visoke sandale, cipele s potpeticom, cipele s blok petom, decentnim i suptilnim nakitom te parirajte ih s manjom torbom.

Slip haljine su dobra svakodnevna, ali i večernja opcija.

Nadamo se da su vas inspirirali naši izbori, koje ćemo definitivno nositi ove tople sezone.