FOTO by H&M / Guess / Naf Naf

Moda

10 slamnatih torbi koje će nas uvesti u ljeto

Mia Vodopija 09. lipnja 2021.

Ako trebate jedinstvenu torbu, tada će torbica od slame biti dobar izbor!

Za svaku priliku postoje slamnati novčanici, torbice, torbe za pelene, torbe za plažu… ako trebate ultra jedinstvenu torbu, tada će torbica od slame biti dobar izbor.

Slamnate torbice su odlične za tople i ljetne dane kada vam se ne da ‘tegliti’ teška kožna torba, ali niti puno stvari.

Kod slamnatih torbi, bitno je da ručke ostave dobar dojam – one su vrlo važan dio torbe, što može privući pažnju ako torba ima dobru i atraktivnu ručku, inače će se smatrati jednostavnom.

Upravo zato su slamnate torbe rezervirane za svaku ljetnu prigodu, stil i budžet – naoko skromna slamnata torbica je postala omiljeni modni dodatak.

Možete ju nositi s trapericama za izlet u gradu ili je upariti s laganom haljinom za plažu.

Od oversized do elegantne, tu je torba od slame za sve – bez obzira na vaš stil ili budžet.

Želite li ostaviti dobar dojam sa svojom slamnatom torbom? Ako da, odaberite jednu u trendovskoj boji ili jedinstvenog oblika ili torbu s nekim vezom.

Slamnatu torbu možete uzeti na ručak s frendicama – dovoljno je velika i funkcionalna da u njoj možete nositi puno toga, a opet i dalje super moderna – slamnati tote sjajan je investicijski komad.

Možete ju ‘furati’ za ležerni vikend – nabavite slatku torbicu kako biste mogli šetati gradom dok vam je u ruci coffee to go ili buket cvijeća.

S prugama i traperom – uzmite klasičnu slamnatu torbu s nautičkim detaljima uz omiljenu prugastu košulju, sjajne traperice i zavežite rupčić oko ručke za dodatni touch.

Možete ju nositi uz mini haljinu i blok sandale – učinite si uslugu i nabavite okruglu slamnatu torbu. Može biti prevelika ili zamjena za vaš omiljeni crossbody tote. Možete je nositi sa svojim omiljenim ljetnim essentials, tj. bijelom haljinom, blok sandalama, pa čak i slamnatim šeširom (što više slame, to bolje).

Na kraju, bitno je da vam je vaša torba draga, ipak ju koristite svaki dan. U torbi nosite novčanik, ključeve, mobitel, snack, knjige, bocu vode itd, zbog čega je vrlo važno da odaberete ljepoticu koja će biti funkcionalna, ali i lijepa.