FOTO by Sinsay

Dekor

10 Sinsay taburea i hoklica već od 49,90 kuna!

Viktoria Mikulić 08. rujna 2021.

Ako već neko vrijeme razmišljate o redizajnu ili tek promjeni pokoje sitnice u svom domu, dopustite da vas inspiriramo novom home kolekcijom...

Sa završetkom godišnjeg odmora, svi nekako tražimo načine kako se zaokupiti i ne pasti u depresiju. Za roditelje to je početak nove školske godine koji im zadaje dovoljno glavobolje oko toga jesu li nabavili sve potrepštine za svoje najmlađe.

Za poslovne lidere, to su novi izazovi i brige oko financija uz koje zaboravljaju da su još nedavno uživali na zasluženom odmoru. Za studente, to su predavanja i spremanje za prve kolokvije uz koje ne stignu razmišljati o ljetnim pustolovinama…

Ah, jesen zaista za svakoga predstavlja okidač, i u tim mjesecima donosimo brojne odluke koje će nešto promijeniti. Trudimo se da svi oni zacrtani ciljevi s početka 2021. godine konačno i ugledaju svjetlo dana.

No ništa ne ide na brzinu, već samo korak po korak možemo učiniti pravu razliku. Netko će upisati trening, drugi će pak pripaziti na prehranu, a neki će konačno više vremena posvetiti čitanju knjige ili pak druženju s najmilijima…

Ne znamo u kojoj ste vi skupini, no sigurni smo da svatko od nas razmišlja o jednom – kako da oazu mira, svoj dom učini što ugodnijim mjestom za život.

Jesen i tmurni dani natjerat će nas da boravak na otvorenom zamijenimo onim u svoja četiri zida, stoga je važno potruditi se da nam isti budu ispunjeni toplinom, neodoljivim bojama i uzorcima.

Ako niste planirali izdvojiti puno novaca i ne razmišljate o redizajnu poput novog namještaja i slično, uvijek svoj dom možete upotpuniti nekom sitnicom. Sinsay taburei najslađe su rješenje koje je financijski izvedivo za većinu nas, a koje će uljepšati svaki prostor.

Za jesenske dane najposebniji su nam oni u tamno plavoj boji koji izgledaju toliko elegantno, posebno primjerak sa zlatnim detaljem. Smaragdno zeleni tabure također će donijeti dašak jeseni u dnevni boravak ili spavaću sobu. Osim taburea, tu su i šarmantne hoklice s gornjištem nalik krznu u bojama poput bijele, light blue i sive, koje krase i drvene nogice.

U nastavku donosimo 10 taburea i hoklica zajedno s cijenama te se nadamo da će vas jedna od ovih ideja potaknuti na maleni redizajn: