FOTO by Zara

Moda

10 seksepilnih Zara haljina u kojima ćete biti kraljica večeri

Mia Vodopija 12. studenoga 2021.

Malo šljokica vam nikad nije naškodilo

Već smo duboko u jeseni i uživamo u svim njezinim šarenim i mirisnim darovima. No, polako smo se zasitile juha od buće, kolača s jabukama i cimetom i narančaste boje.

Uz najavu o početku Adventa u Zagrebu, znatiželjno se okrećemo prema blagdanskoj groznici koja nam se smiješi. Božićna događanja i partiji, druženje s najmilijima uz naravno odličnu zakusku.

Možda razmišljate o tome što ćete obući za blagdansko okupljanje kod prijateljice, a možda tražite haljinu za zimsko vjenčanje. Mi smo odlučile zaviriti u Zaru i pronašle smo odlične haljine za predstojeće blagdansko slavlje.

Budući da je njihov asortiman zaista raskošan, odabrale smo ono najvažnije te izdvojile 10 nezaobilaznih komada.

Haljine za ovo jesensko i zimsko razdoblje su vesele i pomalo magične. Kraće ili duže, šljokaste i monokromatske…imaju pomalo svečani štih koji je lagano isfurati ako znate kako. Mi vam preporučujemo da uz ove Zarine haljine obučete slingback cipele s visokom petom, kojom ćete vizualno izdužiti nogu i ostaviti dojam vitkosti.

Što se tiče nakita, trebao bi biti decentan, pogotovo ako ćete odabrati šljokastu ili metalik haljinu – ne želite izgledati ‘glasno’. Iako se ne možete previše nakititi vašim nakitom, makeup spašava stvar.

Tamni smokey eye s dodirom šljokastog eyelinera i umjetnim trepavicama, lagana kontura obraza koja će učiniti vaše lice vitkijim i sjajilo u boji vaše kože, bit će prava točka na i.

Uživajte u večeri uz jednu od ovih sexy i zavodljivih Zarinih haljina.