FOTO by Farfetch

Moda

10 sandala svjetskih brendova do 80 €

Mia Vodopija 02. srpnja 2021.

Morate iskoristiti popuste na Farfetchu...

Za svaku ženu je bitno da ima i da razvija svoj stil. Iako je odjeća bitna, bitni su i modni dodaci i obuća. Ne želite dobar outfit upropastiti lošim odabirom obuće, zar ne?

Tenisice i čizme u osnovi se mogu nositi tijekom cijele godine, bez obzira gdje živite, ali tenisice i čizme nisu uvijek i najzanimljivija opcija. S obzirom na to da nam je ljeto već pokucalo na vrata, sezona otvorene obuće i sandala traje samo nekoliko mjeseci.

Upravo zato ne želite samo odabrati bilo koji stil – željet ćete se baviti najboljim od najboljih u ovom ljetnom vremenu. A kako nam je srpanj, skupa sa svojim sniženjima, napokon došao, upravo sada imate savršenu priliku da zgrabite neke trendi sandale ovo ljeto.

Tijekom prošle godine mnogi su sanjarili o tome gdje će ponovno putovati i što će odjenuti kad to učine. Japanke su super casual opcija, čak i balerinke ako ste fan, ali sandale su ipak najvažnije.

Žene traže savršenu sandalu spremnu za odmor koja nudi udobnost i praktičnost. I dalje ćemo nositi puno ravnih sandala ovog ljeta, ali visoke sandale će se definitivno vratiti jer svi čeznu dotjerati se i proslaviti život izvan svojih domova (da, korona nas je zbilja potresla).

Na stranici Farfetch smo provjerili ponudu ljetne obuće i donijeli vam najbolje od najboljih!

U galeriji pronađite 10 Farfetch sandala na sniženju za koje vrhunski dizajneri smatraju da će dominirati sezonom.

Nadamo se da ćete zgrabiti neke od ovih sandala dok su još na sniženju!