FOTO by Mango

Moda

10 sakoa iz Manga koji poslovnu eleganciju podižu na viši nivo!

Krešimir Šustić 18. rujna 2020.

Oversized i strukirani model u neodoljivim nijansama i uzorcima

Poslovni dress code do nedavno je bio jednostavan i pomalo dosadan, no u zadnjih nekoliko godina, modni svijet ga je uzeo pod svoje i pružio mu zasluženu transformaciju.

Tako sve češće viđamo kako fashionistice u look-ove kombiniraju šarene nijanse, koje su zamijenile klasičnu crnu i bijelu boju, te unijele dašak razigranosti i ženstvenosti.

Kada je riječ o odjevnim predmetima koji ne krše pravila profesionalnog odijevanja, prednost dajemo haljinama, suknjama, košuljama i raznim modelima cipela s visokim petama.

Tu su i nezaobilazni sakoi koje najčešće nosimo s hlačama od odijela, ali ih volimo spojiti i sa širokim krojem hlača, skinny jeans trapericama te suknjama raznih dužina.

Nova kolekcija high street brenda Mango nam donosi pregršt zanimljivih primjeraka koji poslovnu eleganciju podižu na viši nivo.

Aktualna izdanja krase pepita, karirani i kockasti uzorci, kao i klasična jesenska paleta boja i upečatljive i energične nijanse uz koje se osjećamo samopouzdano i moćno.

Oversized modeli, koje možemo samo prebaciti preko ramena, ponovno će zavladati poslovnim svijetom i unijeti dašak slobode, ali i strukirana izdanja, idealna za strogi poslovni look.

U nastavku pogledajte galeriju s naših 10 favorita i odaberite bezvremenski klasik koji najbolje odgovara vašem karakteru.