Odjeća

10 s.Oliver haljina do koljena za sređen look bez puno truda!

Antonija Andabak 08. studenoga 2021.

Opako dobra kolekcija!

Otkako su haljine vraćene u modu prije nekoliko godina, romantičnih izdanja dama nježnijeg spola ne nedostaje.

Ranije su se haljine uglavnom birale za svečanije prilike, a sada ih nosimo na posao, na druženja i evente svih prigoda, a modno eksperimentiranje dozvolilo je ženama da haljine nose kao trenirke, do dućana ili primjerice šetnju po kvartu.

Haljine obožavamo jer je to taj jedan odjevni predmet koji uspješno zaokružuje čitavu kombinaciju bez puno razmišljanja. Rekli bismo da je Vaš jedini zadatak prilagoditi materijal sezoni u kojoj se nosi, a poigravanje bojama i uzorcima još je jedan plus u kojem zasigurno uživate.

U to Vam ime donosimo deset fenomenalnih s.Oliver haljinica iz nove kolekcije koja naprosto oduševljava!

S.Oliver je oduvijek igrao na kartu klasične elegancije pri čemu nismo mogli uvijek računati na taj brend ako smo bili u potrazi za svečanim komadima. Ova kolekcija pokazala je da granice u dizajniranju profinjenih odjevnih predmeta, barem što se s.Oliver brenda tiče, ne postoje. Lansirana je predivna kolekcija haljina iz koje smo izdvojili samo deset komada koje imaju nekoliko zajedničkih stvari.

Prva je ta da ove haljine možete nositi i na svečanijim događanjima, ali i onim pomalo neformalnim kada brzo trebate rješenje u cilju da izgledate fenomenalno! Druga stvar je kroj koji je do koljena i koje možete bez problema kombinirati s “presexy” over-the-knee čizmama ili pak gležnjačama na platformu. Materijal je nešto teži i prilagođen ovom dobu kada odijevanje i zahtijeva toplo, pleteno ili u ovom slučaju baršun.

Mi dajemo čistu peticu ovoj kolekciji iz koje je teško bilo izdvojiti samo deset jer ostatak kolekcije vrvi elegantnih maxi haljinama, baby-doll kroja ili onih u sportivo verziji.

Checkirajte našu galeriju, a zatim i link koji će vas odvesti na sve novitete s.Olivera.