FOTO by Reserved

Moda

10 Reserved torbica koje će nas razvedriti i u najtmurnijim danima!

Viktoria Mikulić 02. veljače 2023.

Unutar asortimana poznatog brenda pronašli smo živopisne modele koji neće proći nezamijećeno…

Baš kao što bi muškarci mogli satima pričati o nogometu, tako bi i žene mogle komentirati cipele i torbice. Ljubav prema modnim dodacima nešto je neopisivo, osobito prema torbama koje su naši suputnici u svim životnim situacijama.

Od jutra do mraka, torba nas prati na svakom koraku. U nu stavljamo one esencijalne stvarčice poput mobitela, ogledala, ruža za usne, ključeva, novčanika. Samo mi znamo što se nalazi u tom malenom pretincu i čuvamo ga od očiju javnosti.

Torbice su prvenstveno praktičan detalj, ali isto tako one mogu biti i finalan touch naših odjevnih kombinacija. Posebice ako dolaze u nekoj upečatljivoj boji, iste mogu svaki outfit podići na višu razinu.

Reserved nam je pripremio 10 preslatkih poslastica koje ćemo s radošću pokazivati tijekom proljetnih dana. Izdvojili smo 10 torbica (među kojima je i jedan presladak mini ruksak) koje dolaze u trendi oblicima i vibrantnim bojama, a tu su i neki klasici koji ne izlaze iz mode.

reserved nove preslatke torbe
29,99 EUR

Nas se posebno dojmila žuta torbica jer nas podsjeća na sunčane dane i ispijanje kava na terasama. Uprav ovaj primjerak ponijeli bismo sa sobom u takvim ležernim prilikama. Ima i posebnu pletenu ručku koja joj daje elegantnu notu, stoga je ovaj model idealan i za nošenje u svečanijim prigodama.

35,99 EUR

Koju god odabrali, cijene su im zaista prihvatljive i svaka je posebna na svoj način. Ako ipak cijenite jednostavnost, odaberite neku od neutralnih boja koja će se uklopiti uz vaš stil odijevanja, a ako ste odvažni, boja fuksije, žuta ili zelena bit će glavna vijest na gradskim ulicama.

Sve Reserved torbice možete pronaći na njihovoj službenoj web trgovini!