FOTO by reverto.hr

Moda

10 razloga zašto se uvijek rado vraćamo Replay torbicama!

Viktoria Mikulić 04. siječnja 2022.

Ne znamo koja nam je boja ljepša...

Replay je sinonim za sport, eleganciju, uličnu modu. Njihovi streetstyle komadi ne mogu proći nezamijećeno gdje god se pojavili, jer su osebujni detaljima i printevima.

Njihove traperice već desetljećima vladaju modnom scenom i ako zaista želite par u kojem ćete se osjećati ugodno i poželjno, model koji vas neće opterećivati već će svaki vaš korak biti opušten, onaj koji će i nakon nekoliko godina biti postojan i u modi – Replay traperice su pravi odgovor.

Tu su i nezaobilazne košulje i kaputi koje odmah možemo prepoznati na gradskom asfaltu, jer ih nose samo osobe koje znaju što žele i njeguju svoj stil odijevanja.

Također, njihova obuća impresionira raznim primjercima. Ljeti nas osvoje njihove espadrille, dok se zimi odlučujemo za kaubojke i robusne čizmice.

Šećer na kraju, modni dodaci – torbe, remeni, privjesci, sve je nekako posebno, drugačije od ostalih brendova.

Mi smo ovog puta bacili oko na nove torbice, odnosno na njihov kultni model od brušene kože koji je upravo zasjao u tri nove boje. Nijansa fuksije odagnat će svaki oblak, nježno plava će se idealno stopiti s prvim proljetnim danima i vedrim nebom, dok je tamno smeđa rezervirana za naše zimske kombinacije.

U nastavku donosimo i 10 razloga zbog kojih se uvijek rado vraćamo Replay torbicama:

  1. Kvaliteta, dugotrajnost
  2. Trendi boje
  3. Fancy dizajn
  4. Znaju biti na top sniženjima
  5. Odlično se stapaju s odjevnim komadima
  6. Prostrane
  7. Jednostavne za uporabu
  8. Upečatljive / originalne
  9. Uz njih se osjećamo bolje, moćnije
  10. Savršene za dnevne i večernje prilike

Ako ste se pronašli barem u 3 od ovih 10 razloga, onda biste i vi trebali razmisliti o kupnji nove Repay torbice. Ne samo da će vam ista biti modna suputnica tijekom svih dnevnih aktivnosti, već i za večernje izlaske…

Njihova cijena iznosi 1.270,00 kuna, a pronaći ih možete na LINKU!