FOTO by Pull&Bear

Moda

10 Pull&Bear pletenih komada u zanosnim nijansama plave boje već od 119,90 kuna!

Krešimir Šustić 05. studenoga 2020.

Neodoljvi tonovi uz koje će svaka kombinacija biti upečatljiva

Noviteti koje možemo pronaći na policama trgovina su zablistali u klasičnoj jesenskoj paleti boja, no među njima možemo pronaći i druge koje unose dozu šarenila u ovu sezonu.

Osim zelene, smeđe, crvene, narančaste, žute i crne, pažnju nam oduzimaju plave nijanse koje iako podsjećaju na zimu i hladnije vrijeme, unose toplinu u naše garderobe.

Tako je imamo prilike vidjeti kako krasi neke od najistaknutijih komada poput kaputa, balonera, džempera, pulovera i bezvremenskih klasika, haljina.

Nama je posebno draga na bazičnim odjevnim predmetima za koje znamo da određuju smjer našeg stajlinga, stoga smo se bacili u potragu za novitetima koji odgovaraju našem opisu.

Brend Pull&Bear je među svoje artikle uvrstio pregršt zanimljivih modela u koje smo se zaljubili na prvi pogled i poželjeli ih istog trena u vlastitim kolekcijama.

U bogatoj ponudi smo pronašli džempere i pulovere bez kojih nijedan jesenski i zimski outfit nije potpun, neovisno o tome preferiramo li više tanja izdanja, vunena ili dolčevite.

Možemo ih spajati s omiljenim parom traperica i tenisica u casual lookovima, ali i sa suknjama, gležnjačama i čizmama u onim malo finijim i elegantnijim modnim kombinacijama.

U nastavku donosimo galeriju s 10 neodoljivih primjeraka najtraženijih komada u kojima ćemo izgledati besprijekorno i uživati skroz do idućeg proljeća.